NEVER SAY NEVER

19- Bilder som ger underbara minnen
20- Det här ska jag bli när jag blir stor

21- Min favorit mat
Vet inte riktigt, kanske typ fiskpinnar, potatis och vitsås som mommo gjort!


22- Min favorit låt
Green river Ordinance- endlessly
JB- Never say never

23- Det här får mig att må bättre
Mina vänner! (:


24- Min favoritårstid, varför
SOMMAR! För att det är varmt, fagerö, vespAA! (:

I CLOSE MY EYES, AND I PRAY

Skolan var ganska lätt idag faktiskt förutom tyskatimmarna usch, tycker inte om det.. Hade också jomppa idag, vi var bara 5 person + 2 till! Superrkul joo, tycker inte om att dansa vals och sånt men ja. Efter det hade vi modde, tror inte min modde lärare tycker om mig. Skämdes lite över mitt vitsord i novellerna men ja det tar vi inte så hårt.. hah :) Nu har jag slutat och sitter hos Ida men hon är i skolan mahah! Sitter och lyssnar på lite mjuuusik! Men vi hörs senare pöss!
haha, enda säriösa bilden eller ja säriös och säriös? (:

LIFE'S WHAT YOU MAKE IT!

For till Kaskö idag men det var int nå mycke folk ute så vi for till eepa och handla och sen till Ida! tittade lite av en film och sen skjussade de hem mig! Nu tittar jag nu på Greys och sen ska jag sova i think! (: Imorgon kommer ida och senare mimmi till mig så ska vi vara barnvakt too sara! Sen fredag blir det närpes ja kaskinen (: Vi hörs pööss!

ojdå

Heh, jae grymt duktig på att uppdatera här som ni kanske ha lagt märke till! Men mina dagar har endå bara gått ut på ida,vespa,ida,vespa,kaskö,närpes,tåny&mimmi.. haha ja typ det! Skolan är allmänt jobbig och jag har blivit förkyld.. usch! Ikväll ska vi väl ut och köra till kaskö tror jag, för vi har inget bättre för oss heller.! :D men vi hörs pöss!
Har kört på osminkad nu i 2 dagar!

hey hoopo

" du sir ju ut som in niegärong åp hande bildin "

A DROP IN THE OCEAN

17- Mitt favorit minne
Åååh, ni frågar så mycke minnen, jag vet inte riktiga det finns många bra minnen som jag tkr om. Flera som jag gjorde i somrast när jag var med mina alldra bästa vänner, när jag fick känna nya människor också :)

18- Mina förebilder
Min förebild är nog min pappa, han kanske inte allti ha gjort det bästa av sitt liv, men har kämpar alltid för sina med människor och försöker det bästa, han tar alltid sig själv i andra hand, jag älskar min pappa♥

Skoldagen bestod av håltimme,finska,modde x2, håltimme, matte, kemi(yy).. Super kul! Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här. Ska väl till ida senare och sen till Kaskö miihih :) Men vi hörs pöss!

mahaha, ja ser ganska död-fisk ut.!


A TIME AGO

Igår var jag till Michaela och åt tårta för att hon fyllde grattis gulle! (: Idag är det fredag redan! :DD Ikväll blir det väl kaskö med ida & kanske hanna, kiva juttu ;). Imorgon ska vi väl ti Tåny och fira mimmi mihihi! (;..

FREAKY LIKE ME

15- Ett speciellt minne
När jag träffade min bror Jimmy och min farmor och farfar för första gången. Eller jo jag har ju träffat dem före men inte som jag kan minnas riktigt, synd att det är längesen jag såg dem sist nu igen..
16- detta ångrar jag
Vet inte om det direkt finns saker jag ångrar eller visst, men gjort är gjort eller hur.. Ibland kanske jag ångrar att jag inte gjorde som jag tänkt utan istället fegade ur och sen gick allt åt helvete och inte som jag hade tänkt mig, men livet är väl bara så antar jag..
Jo igår var jag och ida och färgade och klippte oss. Så här blev mitt resultat, super nöjd faktiskt! Efter det for vi till kaskö och va me nå folk somvanligt! Kom hem där runt 12 tiden och idag har skolan varit ganska måssig. Ikväll ska vi väl också ut och köra till kaskö somvanligt! Men vi hörs pöss!

Tå säjr jag att tu ha pissa i kylskåpe!

Dag 14. den här veckan
Det är ju bara måndag ännu men det känns nog som att den skall bli braa (;

Jogi-style!

I'LL BE YOUR WISH I'LL BE YOUR DREAM I'LL BE YOUR FANTASY


I may look calm, but in my head i've killed you three times

BECAUSE TONIGHT WILL BE THE NIGT THAT I'LL FALL FOR YOU

Igår for Ida & jag till Kaskö där 7 tiden. Körde runt och stod och prata finska med en massa finskapojkar haha!.. Sen har jag också avklarat min första vurpa.. Så typiskt mig att göra det framför en massa mopedpojkar, till på köpet stod vi nästan istill! hoho!  Kom väl hem där runt halv 12 tiden somna typ meddetsamma! For till skolan imorse och hade husli och en matte timme. Sen värkte det i min mage så jag trodde jag skulle dö, men conny hämta mig och skjussa hem mig! Ikväll ska Ida komma hit och ta han om mig och min mage! Nu ska jag titta lite kyle xy och tycka synd om mig själv! Imorgon blir det väl kaskö igen , trevliga typer där (:

Gulle håkon & Jogi-dogi!♥

FOR THE FIRST TIME

11- Mina syskon
Ja, jag har ju redan berättat om mina syskon! Men jag har iaf bara halv syskon och 3 av dem träffar jag aldrig eller 1/3 så träffade jag för något år sedan, ganska synd men..
12- i min handväska
Använder sällan handväska, men när jag gör det så har jag kanske plånbok, smink, borste, tuggummi, läppomada, vantar, telefon, mp3! :)
13- Ett barndoms minne
jaadu, det är många det! Speciellt med Antonia & Amanda. Vi brukade alltid leka i min mammas bil att vi var ute på semester och att vi sov i bilen och krockade med älgar osv.! hahah :D Sen minns jag en gång när vi var ute och campade så var dominic, kim, amanda,antonia och jag i någon skatepark sen så sa våra pappa att vi skulle se efter med Antonia för hon brukade allti springa bort! Så tappade vi bort henne sen så hörde man att de ropade upp i någon högtalare " Carita & christian , er dotter söker er" hohoh :)


MOIKKA MOI MISSÄ MUMMUN RUSINI ON?

Heyhopp, igår for jag med Ida,Alex & Hanna till kaskö och hade allmänt trevligt! Sen for Hanna & Alex, ida och jag gick i någon hall? med nå pojkar!Satt väl där till kanske 3 så for vi hemåt igen. Var kanske hemma där runt halv 4. Vaknade lite över 11 idag och ikväll ska vi väl ut och köra somvanligt haha! Men vi hörs puss!


SITTING IN MY CAR

mina sötisar♥

CAFÉEEEEEEE

Sitter på café nu och måssar med ida. Hanna e ut och seglar eller och sitter hemma och måssar hos ida? Ikväll har vi nu varit på metallmässa med Tåny&Mimmi! Det var nog ganska måssigt men bättre än en vanlig mässa! Efter det for vi till TB och åt och nu sitter vi här! Imorgon blir det k-stad och kaskö by night! ;) Men vi hörs puss!

I SAID BOMBOMBOM

9- Mitt drömbröllop
Vet inte om jag vill gifta mig, det känns ganska ja.. Men kan ju iaf berätta! Isåfall om jag gifter mig så ska det vara ett stort bröllop, med en känd man det skall vara i en fin kyrka och festen ska senare hållas utomhus!
Dag 10. Det här hade jag på mig idag
En mörkblå huppari, ljusajeans, svartbastop och undekläder och strumpor!

For till Ida efter skolan med hanna och ida då. Somnade en stund haha. Sen for vi till eepee och handlade ingredienser till tacos yamii! Sen vidare hit och nu e ida här och Hanna for just! Imorgon ska jag till hvc och sen om jag har någon spricka eller något i bröstkorgen från olyckan igår..! Men vi hörs för imorgon är det fredag och jag ska ut och vespa med mitt gäng! Vi får även betygen imorgon :ooooooo

randombild.

MOBILBLOGG

Sitter i skolan nu och har tyska det är nog ganska så tråkigt.. Somnade väl där runt halv 4 igår för att jag tittade på kyle xy! Har snart jomppa men jag ska inte va med efter gårdagens händelse.. Efter skolan åker jag kanske till ida men vi hööörs puss!:)

UUH MORGON

Igår var jag med ida, haha. Vi shoppade chips och dipp och sen for vi till henne och titta ett avsnitt av kyle xy. Kom väl hem lite efter 10 tror ja. Somnade kanske 12 tiden.. Idag ska vi åka och hämta idas vespa tror ja! Sen blir det väl att åka ut igen (: . Men nu skolan måsta göra mig klar fören mommo kommer see ya!

Min jogii (:

RANDOOOM

Dag 8. vad skulle jag göra om jag fick 1 miljon
Först så skulle jag nog shoppa en massa kläder, köpa en mopedbil och en aprilia vespa, jag skulle lägga in pengar på banken så jag skulle ha till en snygg audi bil! Sen kanske jag skulle ge pengar till mamma & pappa ocksåå :)
For med Ida till Norrnäs efter skolorna åt och sånt typ. Efter det for vi tillbaka och lyckades bli stannade av polisen hehe! Bra Ida westergård som kör mitt påvägen(i)! Nåja det gick nu bra iaf, bara att de värkade lite pluttiga..! Ikväll ska vi väl nog bara ut i think men vi hörs puss!


HEY HOPP JAE GANSKA BRA

DAG 5. MINA FÖRÄLDRAR
Har ju berättat om dem redan men kan ju iaf säga något. Pappa e 42 typ? å bor i Vasa nuförtiden, vet inte vad han jobbar med riktigt (a). Träffar inte honom så ofta vilket e grymt synd.. Eftersom att ja kommer bäst överens med honom, min pappiii e iaf bäst!♥ Min mamma heter Lena ( oj min pappa heter Kaj) och mamma e 40 och hon arbetar på NTM cooolt, nämen hon e köksa..-.- Min mamma e också bäst iaf när hon gör som jag vill (a) .. Men iaf mina föräldrar e bäst och jag är glad att jag har dem! (:

Dag 6. minA bästA VÄNNER
japp, jag har många bästa vänner. Ingen nämnda och inga glömda men speciellt bäst e ju nog dem jag umgås med i skolan och på fritiden och min "syster" som är för lååååångt borta.. Mina vänner e de bästa man kan ha och de finns allti där ! Och ni ska veta att jag älskar er superdupermega myyycket!♥

Dagen och kvällen spenderade jag med mina gulleungar! Först var jag med Ida & alex hos ida, sen ut och köra med tåny & mimmi också! Sen till ida igen och sen ut till tb och eepee. For till Kalax där runt 8-9 tiden. Var med Björn & Anton en stund, Björn skulle nödvändigtvis prova min vespa! Anton kom på att han måste tanka så vi for till abc på epa.! Han satte i 10 e så han tanka fulltank åt mej å mihih (a). Sen va vi e näsby en stund sen tbx till kalax så skjussa anton och jag hem Björn och sen for jag hem! Nu ska jag sova snart, imorgon åker jag med idas vespa till norrnäs och sen kasköö :)
pusssssss


MAN SKALL HA HUSVAGN

Igår for vi ut och köra eller det gjorde vi mest hela dagen. På kvällen for Ida & jag med Jogi till Kaskö. Var ut och körde me nå finnar hihi kiva juttu! Kom hem där runt 23 tiden. Sov hos ida! Steg upp där 8 tiden och läste på tyska prov. Sen skolan, vi hade nu husli men skrev tyska på 5 min först! Nu e jag hos Ida där även alex e , vi väntar på mimmi & tåny och sen ska vi väl ut! Men nu ska vi mögla vidare!
hahahahha

GÅRKVÄLLEN

Igår kom ida över till mig så åkte vi ut och köra lite. Sen ringde vi hanna och så for vi och hämta henne med vesporna. Efter det var vi med mimmi och sen kom tåny!  For till tb med vesporna och var där och åt lite! Sen for vi hem och sen sova. Idag får vi se vad vi hittar på det är iaf fint väder! Puss

MIN HELG PÅ ESKÖ

Igår där runt 6 tiden for jag, mariah , hanna till eskö , mamma och sara skjussade. Kom väl tid där lite över 7 efter många om och men! Hade allmänt kul med mimmi, ida, alex och tåny som var där också!  Ölspel, klädpoker, dansa, samtal osv. Sen dök ett gäng påjkar upp där som bara tala finska typ haha! Sen efter det for de så blev det ett nattsamtal igen! somnade väl kanske 2-halv 3 jag! Vaknade halv 8 ?.. Och vi spelade typ kort hela dagen och grillade. Ikväll blir det att åka ut med MIN vespa eller ida kör då men haha :)

HEYHOPP JAG VILL HA MOPPEKORT

2- Mina drömmar
Jaa, vad ska jag skriva här. Mina drömmar är nog att jag ska få ett bra liv med framgångar, att jag ska hitta någon som älskar mig. Att jag ska tjäna mina egna pengar och att jag ska slippa från Närpes. Att alla mina vänner och familj ska få det jättebra i sitt liv. Att jag skall dö som gammal och inte i en sjukdom!

3- En bild på mig själv för 2 år sedan


HAHAHHA

4- Det här åt jag idag

jaa, vad åt vi på långrund idag, typ grillkorv och potatissallad haha.


HELGHELGHELG

ÄNTLIGEN fredag måste jag bara säga! Veckan har nog gått ganska fort men endå! Igår var jag med Ida till logen och åt lövbiff yammiiii! sen till ida och titta kyle xy. Kom väl hem där runt 22 tiden eller något. Gjorde läxorna och tittade på hockeykväll och sen sova. Hade håltimme första imorse ( trodde jag iaf ) så vi hämtade upp karolina runt halv 10 tiden. När vi kom till skolan så värkade det som att vi inte alls hade håltimme sista så vi var tvugna att gå på engelska sista lektion! ikväll blir det väl nog att umgås med de bästa ♥! Men vi hörs pööss!THIS I ME

1- Presentera mig själv + 10 fakta om mig

Morjens, haha som ni alla vet så heter jag Ida Ingström och bor i Närpes och jag 14 men fyller 15 i maj great! Då tar vi denhär faktan då! Somna inte för mitt liv e väääldigt intressant!
1. Jag har blåa ögon och min naturliga hårfärg e choklad brunt typ?
2. Jag har spelat hockey som lite, ångrar stort att jag slutade.
3. Jag har väldigt lätt för att lita på folk , vilket inte är bra jag vet! Och har fått ångra det..
4.Jag super envis och bestämd av mig!
5. Jag bedömmer folk före jag har lärt känna dem..
6. Jag har ridit en jag gick i 1 an and i love  it♥.
7. Jag har världens bästa kompisar!
8. Jag har gått på redskapsgymnastik i typ 7 år, och tävlat också hah.
9. Jag tycker om märkessaker,det är nog superviktigt för mig! hah
10. Jag har superduper stökigt rum förutom när min mamma städar det då är det fint i ca 1 timme , löwe u mamii haha!♥

RANDOMLISTA

1- Presentera mig själv + 10 fakta om mig
2- Mina drömmar
3- En bild på mig själv för 2 år sedan
4- Det här åt jag idag
5- Vad är kärlek
6- Mina föräldrar
7- Min bästa vän
8- Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon
9- Mitt drömbröllop
10- Det här hade jag på mig idag
11- Mina syskon
12- I min handväska
13- Ett barndoms minne
14- Den här veckan
15- Ett speciellt minne
16- Detta ångrar jag
17- Mitt favorit minne
18- Mina förebilder
19- Bilder som ger underbara minnen
20- Det här ska jag bli när jag blir stor
21- Min favorit mat
22- Min favorit låt
23- Det här får mig att må bättre
24- Min favoritårstid, varför
25- Det här får mig att gråta
26- Den här månaden
27- Mitt favorit programm
28- Det här saknar jag
29- Min favorithögtid, varför
30- De vackraste sakerna någon sagt till mig
yes, here we go again, bara fö att min blogg e nooo lifer och dehe e så kul!

DET ÄR BÖGARNAS FEL

Skolan var väl ganska måssig, bara att hela klassen värka lite urflippad , men det störde nu inte mig haha! Efter skolan tog jag bussen hem med  Ida, Mimmi & Alex. Sen skjussade mamma oss till Ida. Ida och jag tog vespan till eepee och handla ingredienser ti tortilla namii! Hahah allmänt urflippade somvanligt då, vi försökte elda ett mjukisdjur vilket gick mindre bra! Sen spela vi wii, typ 8 tiden for mimmi & Tåny och sen for också jag och Ida till mig! Har läst på geografi nu och ska snart börja med alla fucking kartort blää.. Ska till fammo imorgon och sen till solarium jee! Hanna flytter upp tibax GILLAGILLAGILLA!!  Saknar bruuuden..! Men vi hörs!

hahah, ignorera mina utslag på handen...

HEY SOULSISTER JAG SAKNAR SOMMAR

Sitter i skolan nu och har håltimme nice. Men vi gör något hissaprojekt eller jag gör typ ingenting heh! Men det blir väl nog bra. Idag är det geografi läsning på schemat såå rolit mahaha.. (;  Känner mig lite mysig idag när jag har en stor huppari och mysiga byxor på mig! Är superhungrig nu och endå är det superlänge tills vi ska äta.-.- men vi hörs pöss! (:

MISKA VILL OCKSÅ BLI NÄMND PÅ BLOGGEN

nu ska jag sova och kanske läsa egenom någon karta snabbt. Har geografi prov på torsdag,så imorgon sticker jag hem och läser kulkul! Men vi hörs fö jag somnar snart.P.s Miska e du nöjd nu, för nu nämnde jag ditt namn som du sa jag skulle göra bahah!

DU KOM SOM EN VIND

Hejj hopp nu har vi varit och bowlat , och giiissa vem som vann? ;) Och min kära vän Ida ehm, ja hon kom sist men det ska ju någon också göra,mihihi♥.. Nu ska vi vespa till mig och ha lan så byee!

SOLARIE

Gick till Ida efter skolan och bytte om snabbt! Sen hade vi bråttom till solarie, det var iaf supershönt! Efter det tog vi vespa till tb och äääta liiiitteee.. Nu ska vi till Eppaaa och sen och bowla me Mimmi&Tåååny.. Men vi hörs puss!
såååå sexi!

BERLINMUREN HEHE

Sitter i skolan nu och måssar med historia woow!.. Efter skolan blir det Solarium, med mimmi och ida shööönt! Sen ska väl ut och skurra med vesporna i guess! Kulkul! Men har hälsokunskapsprov sista idag sweetsweet. Men nu ska jag börja sluta hääröö vi hörs pussen! (;

Sånhe randombild som jag absoluuuut sku vill ha♥

ÖNSKAN AV EN FRÖNÄSBO

Japp min bästa pojkkompis antiklant ville att jag skulle skriva om honom lite här i bloggen också !;) Nämen anton e nog superbra, bara att han mobbar liite ibland men det gör jag också heh (: Man kan iaf prata med Anton utan att han säger vidare vilket är väldigt sällsynt bland pojkar så vuxenpoäng till dig anton haha! Men ja alla nu så ni ska bli vän med Anton för han är superdupermega bäst!♥ Mihihi, nöjd!?(a)

FOR YOU I'LL ALWAYS WAIT

Min dag i skolan var väl lite som den var. Ganska jobbigt att stiga upp eftersom att jag somnade först klockan 1. usch! Hade religionsprovet på håltimmen idag det gick väl nog men hade ju inte läst nästan något. Efter  skolan gick jag hem till ida me mimmi & ida. Tåny kom dit så åt och sen for vi till ett loppis? Efter det for Ida och jag och ta ut pengar och sen till halpin med mimmi & tåny och till lidl och tb. for till eepee ett varv och sen och färga mimmi hååår. Sen ut ett varv igen och sen hem till ida och sen till mig. Nu är vi här och jag har hälsokunskapsprov imorgon och 12000000 finska ord..-.- Men nu ska jag nörda vidare med min vän Ida. Imorgon blir det solarium på schemat med mimmi & ida.! Puss


hahaha ihoptryckt sak (a)

KÄRLEK ÄR INTE LÄTT

When i saw you i fell in love,
and you smiled,
because you knew


SNORKMULENBÄVERORGASMELEFANT♥

Som ni kanske ser så har världens bästa idaskrutt gjort om min blogg mihihi.. Det var nog tid för en förändring tkr jag! Idag har vi varit till TB och ätit mums! Sen vespa vi till ida så skjussa hennes mamma oss hit. Jag har läst på religion och nu sitter vi här och måssar hihi.. :) Imorgon är det skolan usch.. Måste säkert skriva religionsprovet också och ha bokrecension NICE! Saknar antoniatrollleee ny, men ska väl snart kosta mig en resa till åålaaand. Men vi hörs puss
SVERIGEBILDERNA

SHABALALLAA

Somnade där runt två och vaknade kanske lite över 12. Har endast suttit här idag och snart ska jag ut me Ida på vespan! Vi ska väl till TB och äta i think, sen får vi se vad vi gör. Måste läsa på religion ikväll också usch.. Men vi hörs puss

Bild från igår.

OUTFITAdidashuppari- Ellos
Baslinne- hm
Lackleggings-gina

LIFE IS WHAT YOU MAKE ITShliiiiten Ida, men iaf nyyplusen som jag beställt mihi! :)

LIFE IS WHAT YOU MAKE ITShliiiiten Ida, men iaf nyyplusen som jag beställt mihi! :)

BAHAH

Dag 22. Det här upprör mig.
Ja , jag vet inte vad jag ska skriva här riktigt men kanske att det finns folk som har superduper mycket pengar och lever rena rama lyxlivet, å fast de gör det så lämnade det hur mkt pengar som helst över. Sen finns det folk som inte har något att leva på,de får kanske vara glada om de får mat en gång om dagen om en det , usch att ha det så .. :o
Dag 23. Det här får mig att må bättre
Ja, itt vet jag kanske snälla personer som är snälla med varandra och även mig hah (;
Dag 24. Det här får mig att gråta
Jag brukar bli ganska lessen när vänner sviker.
Dag 25.En första
Euhm, ja vad ska jag säga en första vespa! För nu just står min vespa på gårde wooohoo!:DDDD
Dag 26. Mina rädslor
Jag är livrädd för våldtäktsmän varenda gång sprakar jag till när typ någon kommer fram plötsligt, jag är rädd för ormar, spindlar,alla dessa smådjur uäk! Sen e ja höjdrädd också!
Dag 27. Min favoritplats
EEEPEEEEE! Haha nämen , Åland tkr jag väldigt mkt om ;)
Dag 28. Det här saknar jag
Jag saknar min lågstadieklass, vi hälsar knappt på varandra nuförtiden.. Jag saknar att vara liten när antonia bodde här. Jag saknar sommaren 2010 den var nog bäst den, men 2011 kmr bli bättre!
dag 29. Mina ambitioner
Ehm, vad betyder det riktigt? Men ja om de handlar om mina drömmar i livet så är det att jag ska bli rik , jag ska ha ett bra jobb, ja ska inte bo i närpes! :)
Dag 30. ett sista ögonblick
Hahha? Ska man skriva om när man dör eller vad? (i)

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA KAROLINA! <3

UPDATE

jag är hemma men nu ska jag sova så vi hörs imorgon!

lalalalala

Vaknade halv 12 steg upp åt och datorn. Missade tåget till ekenäs så vi gick till hannas mommo. Sen till tåget som vi for till ekenäs med. Shoppade underkläder idag oxå sen till eepee och handla mat till tacos. Bussen hem typ tjugo över 7. Gjorde tacos och nu sitter vi här. Är supertrött nu just! Imorgon åker vi hem i think! Puss

LAPPVIK

Usch vad jag var trött igår när ida och jag kom. Det enda vi gjorde var att sitta framför datorN. Sen kom Hanna hem, vi åt och bestämde oss fö att åka till ekenäs. Tog tåget hem 40 min senare eftersom att det var det sista. Tittade film och åt chips och dipp! Ida och jag somnade kanske 1-halv 2. Vaknade just och idag vet jag inte vad vi ska hitta på! Puss
Random bild

YES SHE WILL BE LOVED

nu berättar ja om dagarna dag för dag.
Söndag: Steg upp hos ida där runt 10 tiden, åt och sen hämta mamma mej. Började sakta men säkert att packa! Duschade och gjorde mig klar och åt. Där runt 4 kom ann så for vi och hämtade ida och hanna. Vi halvsov i bussen och lyssnade på egen musik ganska mysigt :) När vi kom till Åbo sa vi hejdå åt hanna och sen chekade vi in! Tycker inte egentligen om viking line båtarna eftersom att jag har tröttnat på dem när jag kört till åland! Men iaf vi gick och åt på fin restaurang hehe, det blev nog ganska dyrt men det var det värt. Sen handlade vi och sen måssade ida och jag runt. Där 1 tiden satt vi och tittade längst fram i båten. Gick väl och sova där 2-halv 3.
Måndag: Steg upp där 6-halv 7 , det var jobbigt. Vi hade iaf frukost och det va gott hihi! Gjorde oss klara och steg av i Stockholm. Det var kallt och vi gick in till centrum. Vi satt i gallerian typ 2 timmar på ett ställe och fikade det var skönt för vi va trötta och frös. Sen började shoppingen! Skäms nästan över så lite som jag köpte. Hittade absolut ingenting! Köpte iaf 2 bh , klackaskor, hårinpackning! HAHA.. Sen åt vi på burger king och fyfan vad äcklig mat :s.. Sen där runt 5 tiden gick vi tibax till hamnen och gick på birka paradise där mamma jobbat förr, hon skulle efter nå biljetter. Ida och jag satt bara i varsin stol för vi var så sjuuuuuuka.. Sen så fikade vi igen och där efter gick vi till terminalen och väntade på båten i ca 1-2 timmar ganska skönt att bara sitt tkr jag :) Nåja båten kom och vi åt på buffén och skrattade grymt mycket den kvällen haha.. Efter det blev det shopping i tax free! Jag shoppade nu parfym shen fick jag också smirnoff av mammiiii (: Sen snåssa ida och jag på runt på båten. Vi var trötta så vi gick till hytten där runt 1 tiden.
Tisdag: Steg upp som vanligt, packade, åt och gick av båten. Eva hämtade mig och ida till hamnen. For till lappvik det tog ca en timme, men ida och jag sov hela resan! E super trött nu och sen ikväll ska vi väl kanske ut i hangö eller nåt :) Men hanna kommer nu snart heeem!
tacka mig för detta inlägg det var jobbigt..

Håkon e fijn!

RSS 2.0