30062012

Shalom, idag är det lördag och jag har inte skrivit sedan i torsdast, men vad är nu bättre än det?
Igår jobbade jag från 07.30-16.00, lämnade även in hur många timmar ja jobbat så snart får ja cash!
När ja slutade for jag hem , chillade, duschade och begav mig till Ksk med Ida & Antonia!
Kvällen spenderades med massa folk och vi hade nog det helt chill. Kom väl hem kanske lite över 2 kanske!
Idag vaknade vi lite över 11, åt mat, försökte få mopoauto startad vilket lyckades senare!
Idag ska ja städa mitt rum, kasta en massa kläder, se om mitt Wii funkar, åka och simma ja typ det!
Ikväll ska vi iallafall grilla, vet inte om vi åker ut kanske bara om vädret tillåter! 
Men ha en bra lördag iallafall!
hehe gammal bild när ja var ljuushårig! 
Vilket passar ja bättre i l
 
 

This is the end, you know

Tjabaaaaa, torsdag idag och min arbetsdag är över! 
Igår efter jobbet for jag och red Riina, det gick super!
När ja kom hem väntade ja på Pasi sen hämta Erik oss!
Vi for ut och köra till Näsby, till kaskö och tanka, sen vidare till jussin grilli,
och efter det for vi till campingen och åt glass mums! Kom hem typ 10 och somnade kanske 11.
Imorse vaknade vi 07.12 och jag fick panik som skulle i jobb halv 8, men ja hann no haha!
Nåja, ikväll ska ja inte göra mkt, Antonia,pasi och Ida kmr väl hit tror jag!
Imorgon är det äntligen fredag och jag har min sista arbetsdag för denna vecka, kan det bli bättre?
Haha, men nu ska ja gå upp och städa mitt rum i brist på annat, hoppas ni har en bra torsdag!
haha, jag och min underbara syster!

Tisdag 26.6.2012

Tjolahopp så aktiv jag är här alltså! Haha , men iallafall midsommar helgen var super! 
Fredagen grillade vi hos mig, alltså jag,pasi,ida,eddi,dennis,alex och sara, vi spelade kubb och pratade och hade kul! Senare på kvällen kom även erik! Vi avrundade väl lite över 1 tror jag!
På Lördag så tittade vi 90210, sen typ 3-4 skjussade pasi mig till ida, vi gjorde oss klara och ca 6-tiden plockade alex upp oss! Förfestade i Kaskö i solen med pasi och dennis! Tog bussen till fagerö, början var awesome!! Men senare kanman väl säga, har bara en komentar ja ska sluta bry mig alltför mycket om andra!
Kom hem med Burre och Kenny iallafall! Söndagen vilade vi bara och åt pizza!
Nu har jag jobbat 2 dagar och det är som vanligt! Antonia kom även igår så hon var ut med oss!
Ikväll ska vi väl säkert till ksk! Men vi hööres

Glad midsommar!

Hejhopp, hoppas ni har en underbar dag för det har jag! Igår var vi bara hemma, jag pasi & ida tittade en film och pasi och jag somnade kanske 1-tiden! Vaknade av alarmet typ halv 11, for iväg till eepee handlade och sen hem igen. Nu har vi bara tittat på 90210 och chillat! ida och alex är även här,vi har också lagt fram bord och stolar på gården! Hoppas ni har en awesome kväll för det ska ja ha! ;)

Ledigledigledig!

hejhopp, dagen på jobbet har faktiskt gått ganska snabbt! När ja kom till jobbet blev jag helt förvånad för där stod min fina vän Jenny, så idag har vi skrattat haha ja verkligen skrattar, vi var också på mat till JP med vår boss! har även hunnit klippa gräs hos moffa idag! Nu är jag hemma , pasi håller på att laga grillen och ida kom just!
Ska väl nog åka ut ikväll men vi hörs!
 

Life is life

Heyhopp, stressig dag idag på jobbet, men det var kul och allt gick super fort! Efteråt skyndade jag mig hem , bytte om, åkte efter skor till Ida med mamma sen skjutsade hon mig till Elin! Vi red barbacka idag och det gick faktiskt bra ja red btw riina! Sitter hemma nu och väntar på ida, ska till ksk ikväll sover även där! Imorgon är det sista jobbdagen före helg eftersom att vi är lediga på freeedag nice! Men vi hörs bajjj!
nice!

Tisdag 19.6.2012

Tjao, har inte skrivit på ett tag nu igen hehe.. Igår jobbade ja ju som vanligt från 07.30-16.00! Efter det for ja till hvc och tog vaccin med Ida. Stutsade iväg till Yttermark föratt klippa gräset snabbt, var med pasi, ida kom hit, vi ville åka och simmma och den här gången simmade ida och jag länge hihi shöne! Efter det for vi till sale dit kom också Mimmi, satt bara en liten stund sen for jag och Pasi till Pasi och var i bastun! Somnade kanske 11. Steg upp halv 7 och for senare iväg till jobbet. Det har gått jättefort idag , har varit så himla mycket nu men det är kul för tiden går så fort! Imorgon  är det jobb igen. Ser framemot helgen! På fredag ska vi bara vara hemma med Sara och så ska vi typ grilla och ha det shönt! På lördag blir det först ksk sen far vi väl med bussen ti faggen. Men nu ska ja måssa med Ida och invänta pasi, viii höööres!

Min söta sara!

FREDAG HELA VECKAN!! elå så itt..

Thjaaao, då var den här helgen förbi , den har varit super nice! Gårkvällen var kul, sparkade boll vid sale med eddi,ida,hanna och pasi! Sen var där också cappe,joona och pate. Kom väl till pasi kanske halv 1, tittade en halv film eftersom att jag somnade ! vaknade typ halv 10 men pasi sov till 11.... For till näsby, tittade 90210, hanna o. ida kom, hanna fooor :(((((((((((((((((((((, ida jag och pasi for på pizza, sen ksk äta glass, åka ut me båt med eddi,ida,erik och pasi! Kom just hem imorgon blir det jobb vi höres!

Lördag

Hejhopp, gårkvällen varhelt nice! Amanda kom hit, vi for upp till näsby sen hem, väntade påhanna,for till ksk med hanna & Ida,satt vid sale med eddi,dennis,alex,erik,hanna och ida, for ut och köra, for till citygrillen med erik, tillbaka till ksk, hem och sova! Så gick den kvällen! Idag har vi inte gjort ngt sovd , for upp till näsby, for till ida, for till halpin, köpte skor, for hem, väntar på ida och hanna, ska till ksk baj!

FREEEEDAAAAG!!

TJOLAAHEEEj, äntligen är det fredag, som jag har väntat!!! Idag gick jobbat snabbt, var på ett annat ställe, det var faktiskt roligare men ganska jobbigt! Har iallafall lyssnat på x3m hela dagen isånadära hörsaker! Slutade typ lite före 4, for hem med min moped som lider av någonting? ätit en smörgås, nu sitter jag och äter choklad och dricker ciderlimonad mums! Ikväll ska ja va med amanda en stund, sen kommer älskade håkon till Närpes ca halv 8 så då åker vi väl ut ! NICE. Nu ska ja titta 90210 är heltberoende! Ha en super bra helg för det ska jag ha! ;)
Snart kommer min älskade bästis också till Närpes!♥

Sjukling

Hej hopp, idag vaknade jag av att ja var helt slut i hela kroppen, snurrade i huvudet som något annat! Kom fram till att ja skulle stanna hemma och vila så det gjorde jag. Ska vila så ja kan jobba som ett toook imorgon! För imorgon är det fredag wihiii! men nu ska ja vila , kanske titta film or something tjao!

Onsdag 13.6.2012

Hej hopp, har inte uppdaterat nu på en stund men dagarna har gått ut på jobb från 07.30-16.00! Första dagen var jättetung kunde inte gå knappt, men man ska inte klaga! Idag har jag gjort ungefär samma sak dock var det lite bättre idag. Imorgon blir det också jobb! Igår på kvällen så får ja ut kanske halv7 efter att ha vilat och solat! Mötte upp ida,eddi,pasi och alex. Satt vid sale. Senare for jag eddi och pasi iväg med båt för att titta på näten, ja sen for vi hem till kalax. Imorse vaknade ja 06.30 med feber woho! For iallafall till jobbet och hade tagit panadol så det gick nog bra. Nu ska ja ut och sola för att vädret är SUPER! Ikväll ska ja va hemma med min älskling. vi hööörs!

solsolsolsol!

Tjolahopp, vädret och dagen har varit great idag! Vaknade ca 11 och såg att vädret var på top! Väckte ida genom att ropa att vi skulle ut och sola! Solade till lite över 12, for upp till söderman med hennes vespa och sen se var ja ska jobba. Skjussade hem ida, skyndade iväg och klippa gräs. Efter gräsklippase for ja till eepee och drack en redbull i väntan på ida! For till ida, solade igen på hennes terass det var supervarmt där! Kokade efter det makaroner och maletköttsås! Typ 6-tiden for vi till ksk, mötte upp eddi och pasi! Kom fram till att vi skulle simma men då hittade pasi en fästing på sig så han for hem ett varv, eddi jag och ida simmade iaf och det var shönt. Pasi for till sjukhuset och kollade upp om allt var borta, då for vi till sale och äta glass! Nu e ja hemma och pasi kom just hit, ska snart sova så ja orkar upp imorgon, vi höres baaj! :D

Dansa,pausa

Just nu, ida och jag sitter och chillar!

Tjoppla,kom just hem från ksk efter en helt chill kväll. For iväg till kaskö ensam med musik i öronen. Mötte upp ida och alex där fick ett samtal, ringde till ett sommarjobb så nu kan man väl säga att jag har ett sommarjobb ska och pröva på tisdag men ja tror nog att det går bra! Så ja kan väl säga sommarjobb-check! Nåväl i kaskö befann sig även eddi,pasi,joona och dennis. Sparkade boll, skrattade och solade. Alla for runt 10-tiden så eddi,ida jag och pasi sparkade lite boll, men sen blev det mkt krankar så ida och jag for också. Imorgon ska vi med idas vespa till söderman, sen ska ja klippa gräs och åka och se var ja ska var på tisdag morgon! Hoppas ni får en fin kväll baj!

Söndaaag

Hejhopp, igår for vi till ksk, satt i dennis bil i regnet, jag,eddi & pasi for till pasi en stund, sen kom alex och dennis, vi for till molpe ett varv, till ishallen, kvällen slutade nog helt bra till slut! Kom väl hem typ 2 och somnade kanske halv 3. Vaknade iallafall lite över 11 och nu är jag hemma, ida kom just hit. Men jau idag vet jag inte vad vi ska göra måste seee. men ha en bra dag!

Lördag

Hejhopp, igår var ja ju med Ida typ hela dagen sen gjorde vi oss klara och begav oss mot ksk ca 6. For vidare till villan, början var helt bra men ja vad hände sen? Somnade iallafall ca 4 och pasi,jag och ida vaknade kanske halv 11. Städade och begav oss till Pasi och åt mat. Ida och jag for hem till mig , hennes vespa gick 30 km/h så det tog en stund hehe.. Ikväll ska vi säkert ut och köra i think! Annars ärdet ju supervarmt ute skulle vilja sola men solen e inte fram.. Men nu ska ja nörda här så tjaoo!

Sommar,26 grader i solen

Idag har Ida & jag suttit eller legat kan man väl säga i solen och stekt! Supervarmt var det, lyssnade även på bra musik på datorn. Nu är klockan 3 och alexandra har anlänt eller de for nu just till Ida för att hämta nå kläder och en plattång! Ska väl snart hoppa i duschen och sen ser vi vad jag hittar att ha på mig! Är lite avis på alla som har begett sig till Carnia tror att det blir ännu bättre det här året än i fjol! Men ja vi hörs väl kanske ikväll baj!
Ida & jag kanske för 2 somrar sedan? :)

Fredag morgon

Hejhopp, klockan är 10.35 och jag är vaken hihi.
Somnade kanske ja det minns ja inte längre men ganska sent..
Solen skiner idag så ska kanske gå och slänga mig i solen ett varv!
Tror jag blir tvungen att åka och klippa gräset idag också, måste tanka mopppee..
Annars ikväll blir det pasis villa men härligt folk antar jag!
Har ingen aning om vad ja ska ha på mig så dethär kommer att bli kul!
Men nu ska ja gå ut på en morgon tobak! Ha en bra dag baj! :)

MOJ!

Hej hopp klockan är ca 1 och jag sitter här och nördar medans pasi sover och ida nördar på golvet. Ikväll for vi till ksk, har varit med pasi,eddi, joona och pate helt nice kväll nog! Imorgon är det mökkifesti på schemat då, ganska chill hehe. men nu ska ja väl nog snart börja sova så att inte hela dagen försvinner,sku behöv klippa gräääääs.
Mutta see ya!
Once upon a time they were blondie!

When i held ya


Fråga vad ni vill!:)

Good Feeling

hahaa, super gammal bild på mig och syster!
Moj, idag är det torsdag och humöret är på topp! Hade en super bra kväll igår. For till grillen och åt sen mötte vi upp pate och joona. Kom fram till att kaskö var tråkigt så vi for ut och köra alltså jag,pasi,ida,eddi,joona pate. Bestämde oss för k-stad så efter några rökpauser så var vi faktiskt där! For till ABC och drack något och hade allmänt roligt åt allt och alla. Sen när det stängde for vi på en grusväg till carlsro fyfan vad det huset är äckligt, själv har jag ju varit in där mitt i natten blää! Eddi och jag fick kalla kårar haha, sen skulle vi något storträsk men där hade de någon kedja över så att man inte slapp dit! Vägen såg också ganska läskig ut! Nåja klockan närmade sig 1 så vi begav oss tillbaka till kaskö och chillade en stund. Kom väl hem ca halv 2 , stackars pasigulle skulle upp i jobbe 8.. Jag sov iallafall till kvart över 11 då pasi kom hem på matrast, åt frukost och for hem. NU ska ja torka damm i mitt rum som jag inte har gjort på år och dagar haha.. Men vi hörs senare baaj!

HUONO PÄIVÄ, HYVÄ ILTA


Snäääällaaa någon ge mig!

Nu är jag hemma från ridningen, det var riktigt kul att rida Riina idag, gick super bra när vi hoppade och även
i galoppen som ja inte alls har gjort på super länge! For ett varv via Ida efter några saker och nu är jag hemma! Ska  väl göra mig klar nu om ja ska orka iväg till kaskö , Ida är iallafall påväg hit nu typ tror jag. Imorgon ska ja städa resten av övervåningen har endast städat mitt rum ännu, måste även torka golv och damm i mitt rum hoho.. Hoppas ni alla andra har en bra sommar, det är bara vädret som saknas! Baj!

YOU'RE AMAZING!


Onsdag 6.6.2012

Tjao, de senaste dagarna har jag chillat med ida mysigt! Igår for vi till ksk, var med eddi och pasi och inte mycket annat, spelade volleyboll,sen blev det kakka väder! Pasi och jag for hem till mig, myste och tittade en superbra film! Jag har just vaknat och pasi har åkt till jobbet.. Idag stårt det städning och ridning på schemat! Men nu ska ja ut på en tobak! Ha en bra dag alla!
Den var jättebra!

Bilder 9E

en super underbar dag/kväll/natt med min fina klass 9E!

Can you blow my whistle babe

Måndag morgon eller morgon och morgon, klockan är typ halv 1 or something! Igår tittade vi på typ 1 och ½ film sen somnade hela bunten! Idag ska ja antagligen klippa gräääs hos moffa. Ikväll blir det väl att åka till ksk med ida och kanske alex, we'll see! Men nu tobbaccoooo baaj!
aaarkiiivbild!

Söndag 3.6.2012

Tjuhuuu, nu är jag här igen! Gårkvällen var awesome, började med förfest hos mig med min underbara klass, det var skitkul! Sen for vi med taxi typ halv 10 vidare till Fagerö. Satt mest på en brygga med massa folk och hade trevligt, sen hoppa jag och pasi i en bil och for till Kennys villa för att bada badtunna hahaha.. Mamma hämtade oss lite före 2 då for vi hem och sova! Idag var det bara att lägga på sig ett nytt ansikte och åka iväg på släktträff böööh.. Kom hem 3 sov till 5 och nu har Ida och jag just satt i hårförlängningarna det gick faktiskt bra! Nu inväntar jag dem eftersom att de for till Ida och hämta mopoauto, sen ska vi till Ksk, så vi hörs ikväll baaj!
Ha ett bra sommarlov my friends!!

Lördag 2.6.2012

Hej äntligen är det lördag, dagen som har väntat på eller hur? Igår for vi till Kaskö och satt med miska, essi, joona, kappe, metso,pate, dennis och alex typ? For hem i regnet ca 10-tiden med ida haha ,ganska shönt. När vi kom hem inväntade jag pasi och sen myste vi och sen sova. Somvanligt vaknar jag tidigt fast jag skulle kunna sova till typ halv 10! Idag är det avslutning och ja ska och fixa mitt hår! Efter avslutningen ska ja hem och göra i ordning för kvällen! Men nu ska måssa baaj!

somebody that i used to know

hejhopp är påväg från vasa nu , vi är typ i yttermark. ikväll ska vi väl till kaskö men först ska ja hem och pröva mina kläder !  öpte 2 klackaskor,4  toppar/tunikor, en skolavslutnings klänning och en kofta!  imorgon blir det avslutning så ja åker till ann typ 11.15  och sen vidare till skolan. men vi hörs byeeee

Off to Vasa

Just nu!
Nu är jag snart redo för Vasa, ska bara sminka mig! Idag har Ida och jag varit upp till eepee och handlat frukost eftersom att det inte fanns bröde här! Åt bacon, äggsmörgås och mysli med yogurt! Men nu ska ja dra för eddi kom just och Pasi kommer väl snart baaj!

Fredag 1.6.2012

Svar på komentar; Yes it is! :)

Godmorgon, blir inte alls förvånad över mig själv! Varenda gång jag får sova längre så vaknar ja tidigt blööö.. Nåja ska knäpppa på en film nu och få tiden att gå!  Senare idag blir det ju somsagt vasa see ya!

RSS 2.0