Muuuuu

Igår for jag å ida efter jogidogi saknad sak :))!  Efter det till eepee och sola och handla mat och sen och kooka hit! For till kaskö på kvällen och blev dränkt i spååånoooor.. Kom hem kl 2!

:DDDDDDDDDDD

(YYY)

Good bye hollywood hills.

Efter skolan gick jag till Ida, sen hämta kim upp mig så åkte vi hem. Alex & ida hämta mig efter en stund , for uut. Kom på att vi sku färga håret---> for till snårrnäs efter pengar! Sen for alex hem och hanna, ida och jag for ut ett varv! Kom hem för en stund sen och nu ska jag läsa på tyska , bye! (;

Back in hell

nu är jag tyvärr hemma i närpes igen, skulle ha kunna stanna i lappvik.. Nåja resan gick bra bara att det var aningen varmt men ja :) När vi kom hem så tog ida och jag espavespa till rangsby, va med tåny & mimmi. Vi ssprang runt i husen och kastade en boll ha ganska kul! :D men nu ska jag väl börja sova imorgon e de piss skolan.-.-

mama i'm coming home

igår gjorde inget speciellt.. Var iaf ut på en långpromenad med hundarna! Gjorde "korv" låda haha fö det fanns itt nå kött. Sen titta hanna å jag på karate kid, den var bra fattar int varför jag int ha titta på den. Sen åt vi och sen titta vi prome night den va hemsk. Somnade där runt 11 och vakna just. Idag tar vi bussen hem 14.10 så vi hörs senare :))

SÖNDAG

Igår var vi in till ekenäs och ragga lite. Handlade nu dricka och mat osv. Sen och hälsa på hannas gumor och gufar! När vi kom hem skruvade vi upp sängen och skrivbordet och städade hannas rum så nu e det klart. Vi åt nu potatis och mårasåsin. När allt var klart satte vi ås på balkonge där det var 31 grader och varsin flaska i handen. Senare plockade vi ihop och begav oss till stranden var väl kanske där 2 timmar sen hem och ja somnade kanske halv 1 :) Imorgon åker vi hem..

lördag

igår gick vi ut på en lång och fin promenad med hundarna på stranden :) sen när vi kom in så lyssna vi på musik . Sen sova me nå random typer. Idag blir det att reda upp hannas rum och ikväll grilla :) det är super varmt här! Igår var det 10 på kvällen!

I LAPPVIK OCH FIRAR PÅSK

Igår var jag med hanna & alex uut i näsby först sen där kring 9-10 ringd ida och fråga om jag sku med me henne och tåny & mimmi! Vi körde nu liite i näsby och sen for vi till k-stad och titta. Kom väl hem där runt 12 och då titta jag csi och sen sova! Steg upp halv 9 och packade och gjorde mig klar. Sen for vi efter Ida och sen hoppa vi på bussen! Halv sov nu i bussen typ hela vägen. Sen satt vi i åbo typ 1 timme och sen hämta hannas mamma och R oss. Åt och sen ut på långpromenad med hundarna på stranden skönt! Nu sitter vi och lyssnar på musik och dricker lite och har allmänt trevligt! Trevlig påsk alla!

selvästi hyvää päivä!

Skolan var inte så jobbig idag bara tyska och gymnastik eftesom att jag inte hade ätit sedan 4 igår.. Nåja nue jag hemma iaf, bästaste Kim hämtade mig till skolan! :) Har äntligen påsklov också! Så imorgon tar ida och jag bussen ner till åbo och sen till lappvik, kiva juttu! ;) Men vi hörs, hur kvällin blir vet jag inte ännu!

bildbrist!♥

regn.

Sitter hos ida nu, jobbigaste dagen på den här veckan idag fy! Var nu ut me tåny mimmi och ida till tb för tåny har fått koortet :) Ikväll blir det väl kaskö! :) Puss

JAG MÅSTE RINGA IIIIDAAA FÅR INTE GLÖMMA DET!

måssige Ingström! Nåja min dag spenderades i Vasa med textil och bildkonst grupperna. Först måssade vi i ett museum en timme och sen shoppa mimmi och jag lite :) Efter det joinade ida, så gick vi och åt till rax och sen heem! Hade en timme i skolan och sen hämtade ida, mimmi & tåny! Måssade på eepa och sen och grilla till Tåny! Nu ska jag upp och göra min bunt med läxaaa.. -.- puysss

min knoa!♥

två mörka ögon och leendet du gav mig

Jauu, längesen jag skrev här men jag kan ju berätta kort om helgen iaf! (:
Fredag var vi först i näsby och töllade på somvanligt, sen där runt 9 tiden så startade Ida och jag ti Kaskö! For typ till en is och hade en brasa med M, P, J & K , kiva juttu, och gömde oss i en skog(?).. For väl hem där runt 1 tiden :) Vi sov nu hos mig iaf.
Lördag steg jag upp halv 10 och gjorde mig klar för en begravning, visste inte vem det var, men mamma tyckte nu ja skulle komma med så då gjorde jag det. Sen for Ida och jag till eepee och satt där me nå fjollö! Sen där runt 6-7 for vi till Tåny och åt tårta och drack champagne , sen grilla vi nu och hade allmänt kul, tölla i näsby också! Sen där runt 10-11 så var plötsligt jag, hanna & alex in i ett hus med en massa äldre pojkar! Halva mitt släkt kom nu dit och ida och tåny kom också en stund! :) Kom väl hem därifrån där runt 3 riktigt rolig kväll! :)
Söndag var dagen efter då vaknade av att det snurrade i skallen och bankade huvudvärk!.. skulle åka med nå rosor till kyrkan men vi missa konfirmanderna hoho.. har varit till esköö med ida, alex , mimmi & tåny, sen sova en stund åså på pizza.. Samtalde också med mariah i näsby någon timme!
Lyckad HELG!

Att sakna sitt svarta hår..♥

BECAUSE TONIGHT I'M FUCKING YOU

nier ida nu ja jopp hej

:o langt hår!

I JUST CAN'T SLEEP TONIGHT

Efter skolan for jag och ida till mig och äta lite tårta för att peter fyller 40 idag , kiva juttu! Sen till ida och tölla på där en bra stund. Där runt 6 tide starta vi nu ti kasköö! Va nu först med M o E en stund och sen och P och J också så kom no ett helt cp gäng också! Va nu ut och körde, och se vi tydligen och göra en brasa på isen, ganska kul faktist! Kom just hem och ska väl snart sova! (; Imorgon e de torsda, snaart heeeelg!

gammalbild, men jag e på cpdator nu så!

I JUST CAN'T SLEEP TONIGHT

Efter skolan for jag och ida till mig och äta lite tårta för att peter fyller 40 idag , kiva juttu! Sen till ida och tölla på där en bra stund. Där runt 6 tide starta vi nu ti kasköö! Va nu först med M o E en stund och sen och P och J också så kom no ett helt cp gäng också! Va nu ut och körde, och se vi tydligen och göra en brasa på isen, ganska kul faktist! Kom just hem och ska väl snart sova! (; Imorgon e de torsda, snaart heeeelg!

gammalbild, men jag e på cpdator nu så!

JAG ÄR BÄST

Min kväll spenderade jag med ida, mimmi & Tåny! Föst va vi nu ut och töllade och tog nå kort, sen till glassbilen och sen ut och köra igen! Hann nu till 3 affärer på 15 minuter coolt! For till Tåny och åt glass me nå pinnar typ haha, sen hade vi lite träning också! Kom hem typ 10 och imorgon ska jag och ida ut och köra med varsin moupp! Gonatt (;

Tycker att Elin ska buri kom häim ja nu! :)

OLETKO PUUTTEESSA?

Som ni kanske märker så har jag varit väldigt aktiv! Nämen min dator har tydligen 39 virus i sig sa kim hohO! Så jag har inte riktigt vågat starta den och se efter, heeeh! Har nu inte varit hemma heller utan bara ute , det börjar ju faktist bli vår nu!  Igår satt ja med Tåny, mimmi & ida på eepee i solen de måste va minste 30 grader hoho, skönt! ;) men nu ska jag läsa på hissa kul med 50 sidor och jag har typ inte alls läst något men nåja.. puss!

SANON SUORAAN

Slutade skolan tjugo över 1 så då tog ja veeespa till ida där mimmi också var! Mimmi och jag sov kanske typ en timme sen klädde vi på oss så foor vi ut i det "fina" vädret, Tåny kom också med! sen ut och köra, äta till logen och köra lite till! :) Nu sitter Ida och jag hos mig och imorgon e de fredag! ;DDDD Men vi hörs pöss! (;

Ida Ingström saknar sin moster!♥

Cause girl you're amazing just the way you are

30- De vackraste sakerna någon sagt till mig
Jag vet inte riktigt, men det finns väl nog säkert en hel del tror jag! :)

Nu just sitter jag i skolan och har tyska, vi har typ skrivit någon uppsats, suuperkul.. Har snart gymnastik och vi ska väl simma tror jag (: Slutar tjugo över 1 så då hoppar jag väl på vespan och åker ut och köra eller något! Imorgon är det fredag igen wow :o.. På fredag ska väl kanske ida och jag till Kaskö och på lördag ska vi väl va hos Hanna troor jag :) Grattis mimmi som klaara korte igår! :)


Bahahah!


naaw <3

BRA ME NÄRVEN IBLAND !:))))))))))))))))))

29- Min favorithögtid, varför
kanske jul & min födelsedag haha (aa).. Julen för att jag får vara med min härliga släkt och äta god mat, få mycket julklappar (; Och min födelsedag(vet att det kanske inte är en högtid vanligen, men min är det (; ) för att jag fyller 15 iår woooooooooow :D:D:D::D:D:D:D:

Va ut med mimmi & Ida ikväll, sen kom tåny vilken nyhet?:) Måssade på somvanligt och nu tittar jag DH så goodbye!

BORN THIS WAY

Skolan var ganska måssig, bara att jag hade energi till 1000! Stackars de som var omkring mig! (a) Sen sista timmen gick vi på gymnasiets konsert, den var väl nog helt bra. Efter skolan for jag först till Ida med mimmi, ida  & tåny! Sen for vi ut och köra till typ biltillbehör or something och till halpin och loppis! Nu har ida och jag ätit , och sitter här och ugglar och väntar på vår vän Michaelaa! Men vi hörs sen pöös!
mahaha, gammalpiiild!

PLEASE DON'T LEAVE ME

Ida och jag skulle försöka byta lampa på min vespa hah. Gick nog helt bra ibörjan, men sen när vi hade bort en hel kåpa skruvad så ser vi en massa sladdar som man ska försöka få låss och byta å blabla.. Det blev helt enkelt för mycket så vi skruvade ihop den igen hah! Ska fråga snällt av Tåny någon dag om han kan fixa den 8).. Var nu ut med Tåny&Mimmi en stund men sen for ida & jag till tb! Skratta så ja fick on i magen haha.. Nu ska jag iaf sova, puss! (:

soooommaaar kom!♥

SELVÄ PÄIVÄ

Gårdagen spenderade jag med de bästa! Hanna & jag hämtade Alexandra till Övermark. Sen kom Nettan till Ida också! vi for nu till TB satt där och åt och pratade , och hade lite mysigt! Sen for nog netta, men vi satt där en stund till! Poliserna verkade nu ha nå razzia i närpes igår, såg åtminstone 3 polisbilar! vi kom väl till mig där runt 10-11 tiden! Imorse steg ida upp med mig och vi tog vespa till kyrkan fastän det regnade hehe. Annars har vi bara luggit och haft det väldigt mysigt med glass mahah! Ikväll blir det väl inte att göra så mycket eftersom att vädret är som det är! Imorgon spenderar jag lite tid med min fina syster, längesen sist så det behövs verkligen!puss

systeryster♥

CAPSLOCK ON

25- Det här får mig att gråta
GRÅTER ALDRIG JAG ÄR SUPERKVINNAN! :D


26- Den här månaden
euhmm, vetja den har varit brää, det är ju bara 3 april ännu så hah.


27- Mitt favorit program
DH, OTH, GA osv.. :)

AND I WAS LIKE BABE BABE

Sitter hos Ida nu just! Igår var kom alex, mimmi och ida till mig efter skolan, så stekte vi våfflor och hade allmänt trevligt. Sedan efter det tog vi vesporna till Näsby och satt där en stund. Sen kom Nettan med så for alex, jag, ida & Nettan till TB och satt där och åt och pratade! Där runt 10 for vi väl mot kaskö alltså jag, ida och alex. Först var det ganskaa måssiigt men sen kom J så då blev det nog bättre heh! Var nu innte i sporthallen med M, J & P också! For väl hem där runt 2 tiden och var hemma halv 3. Idag vaknade vi lite över 11 och nu sittär jag och väntar på Hanna! (: Ska åka på pizza med Ida & Hanna! Men vi hörs! puss
Bra me oppsvällda läppar..

RSS 2.0