flyttar till devote!

NU flyttar jag från blogg.se till devote! Min nya blogg heter www.lifeaboutida.devote.se, see ya there puss!♥

sex and the city maraton!

Stannade hemma idag efter att vakna av samma smärta i huvudet och halsen.. MEN,imorgon åker jag till skolan för jag orkar inte ligga hemma, imorgon har jag också kemi prov så jag måste väl läsa på det ikväll, men ida kommer snart över fö vi ska se hockey finland-norge kvart över 5! :) men nu ska ja vänta påå ida och titta sex and the city 2 färdigt för 2 gången.. :D

i miss my ladies♥

här sitter man då..

fick knappt sova inatt pga. min hosta och förkylning. När jag vaknade imorse var det samma sak, huvudet dunkade och jag hostade så ja trodde jag ja skulle kvävas, inte kul inte kul.. Det är 25 grader i solen och 17 i skuggan och här sitter jag då och är sjuk.. Ska läsa på kemi nu och ha tråkigt.. Hoppas jag kan åka till skolan imorgon.. vi hörs pöss!

ihanaa leijonat ihanaaa

YESYESYES, finland vann över ryssland i straffar de är kungar!♥

hockeyhockeyhockeyhockeyhockey

Igår var vi till kaskö, var nu me nå töntar där och sen for I, M och jag och solade i gästhamnen, älska solen! Kom hem till ida där runt 10 tiden och då åt vi mihih, för vi var super hungriga! for hem och kom hem där runt 11 , när jag skulle sova fick jag besök så då blev det att vara uppe en stund till och sen sova.. När jag vaknade imorse trodde jag att mitt huvud skulle spränga..-.- och sen kunde jag int tala och det flöda ca 30000 l snor ur min näsa.. hah! Så jag diskuterade med mamma och hon sa ja skulle va hemma! Ikväll är det fin-rus match får se får se.. jag ber till gudarna att finland vinner!

Mikael Granlund är lätt snyggast i det finska landslaget, 19 bast är han, helt coolt! Och duktig är han också!

you're beautiful!

ursäkta för min uppdatering men jag hinner liksom inte. I fredast var jag ut med michael & tåny och nå annat folk, treevligt :) For till ida och sova sen! igår for vi till kaskö och var med nördarna där! var nu i idrottshallen, i flera timmar! Nog kul, blev bara lite utsatt men ja! kom väl hem där runt 3 tiden! idag har ja inte gjort nåt, har nu typ halsbränna or something nu.. ikväll blir det kaskö med ida :) vi hörs pöss!

bäveringströmwestergård


BlonddiiiieNär en lastbilschaffis stannar för rött glider en liten Nissan Micra upp jämsides... 
Ur Micran hoppar en blondin, som springer runt till lastbilens förardörr och 
knackar på. Lastbilschaffisen vevar ned rutan och blondinen säger: 
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut! Lastbilschaffisen struntar 
fullständigt i blondinen, men när han stannar vid nästa rödljus glider Micran upp 
jämsides igen. Blondinen hoppar ur, springer runt och knackar på förardörren.
Lastbilschaffisen vevar ned fönstret och blondinen utbrister igen: 
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut! Lastbilschaffisen skakar 
på huvudet och fortsätter nedför gatan. Vid det Andfådd hoppar blondinen ur 
Micran, springer runt och knackar på fönstret på förardörren. Lastbilschaffisen 
vevar ned fönstret och blondinen säger på nytt: 
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut! När det blir grönt drar 
lastbilschaffisen på och hinner fram till nästa rödljus i god tid innan Micran. Den 
här gången hoppar lastbilschaffisen ur och skyndar iväg att möta Micran. Han 
knackar på fönstret till förardörren och när blondinen vevar ned rutan säger han: 
- Hej, jag heter Bosse, det är mitten av januari och jag kör saltbilen!
HAHAHA!


I CAN BE YOUR HERO BABE

Nämen jo, här är vi aktiva (a). Har inte haft tid med dator nu på en tid, och har verkligen inte orkat blogga så det har nu gått ut på ett men jag now i'm back! Skolan var nog ganska jobbig om man tittade på läsordningen men det gick bättre och lättare undrar varför! Skrev första timmen moddeprov, vilket gick som det gick eftersom att jag spenderade min kväll i kaskö med min vän ida och läxi var med en stund och sen med vårt lilla gäng! Nåja läste ju typ 20 min när jag kom hem såå (aa). Skrev modde provet på typ 20 min så hann plugga lite finska där emellan, hade en håltimme till och då läste jag på finskaprov också! sen hade vi finska och då skulle jag känna mej duktig och säga att jag kunde skriva det, gick faktist helt bra nog eller får ju hoppas det! Nu har man nu "bara" engelska, matte, kemi och bige kvar och några förhör, räcker bra till! Ikväll blir det hockey men före det ska jag hinna läsa på engelska som vi har på fredag så det blir väl att börja med det nu! puss!

jag tkr att tomten ska va snäll och ge min denna! (a)

(:

Själv tyckte jag att vappen var helt bra efter många om och men! Igår var ida & jag till kaskö, tänkte nästan krocka med tåget!:o mitt hjärta stannade nästan kan jag säga! Är hemma idag med feber suck.. Hade ju finska prov idag och nu kommer det att bli stressigt med alla prov.. Ikväll spelar finland match och sen spelar ju också swedo match på en annan kanal! Men vi hörs för nu ska jag äta frukost bye!

RSS 2.0