SÖÖÖÖNDAG

Går kvällen var kul vilket märks idag heheheh... Hanna å erik kom hit kanske 4 tiden, senare kom eddi, for ut och körde lite och rökte med folk beställa pizza och åt hos mig. Senare gjorde jag mig färdig och vi började knäppa någon, satt och pratade om allt mellan himmel och jord, for ut och driva lite sen tillbaka till mig. Typ kl 10 skjussade erik oss till fagerö, gick runt och pratade med folk och chillade, 01 tiden kom vi på att betala in oss haha, så stod  och dansa till gangnam style en stund och sen plockade erik upp oss så drog vi hem! Vaknade 9 och mådde skit, sov till 1 mådde skit ännu försökte få i oss mat vilket inte lyckades, lade oss isängen igen och nu sover pasi och jag har läst bloggar tror jag börjar vakna till liv nu igen hehe! ikväll ska ja reda upp i rummet, lämna in en skoluppgift och sen vet jag ej men vi hörs tjaooo

I'm gonna miss him

tuddelluuuu, klockan är lite över 5 och dagen har spenderats me skoljobb som jag som tur var fick inlämnad i tid heheh.. Hanna & erik kom hit lite över 3 men erik for och åt nu så nu sitter vi här och chillaar! Ikväll drar vi säkert ut or something man vet aldrig! Hoppas ni alla har en bra helg så ses vi i vimlet i fagerö imorgon tjaaao
mioooow

Godmorgon Fredag!

God morgon alla skolbarn hehe skoja! Vaknade för typ en halv timme sedan och har nu legat här och läst bloggar och chillat lite! Igår kväll kom erik, eddi och hanna hit, vi laddade ner en film for upp till niesby och handlade gott och sen hem och titta film! De for hem runt 10-tiden och då gick pasi och jag upp och somnade nästan meddetsamma! Idag ska jag  göra mina skoluppgifter och sen kanske ut med erik or something! Hoppas ni har en bra Fredag iallafall tjao!
Saknar min moped :/

Torsdag och jag tar helg!

Hej hopp skolan är över för idag, dagen har varit jätte kul! Vi har spelat innebandy, registrerat våra företag och chillat hihi! Tog helg idag eftersom att det är no teacher in school nice nice! Ser framemot lördagen och en massssssa dricka heheh! Men nu ska ja ta tag i mina självstudier som cecilia var så snäll och gav oss hehe :D
Men see ya!
haha som ni ser taggad_chey_96

Onsdag 26.9.2012

Hej hopp har inte skrivit på ett tag men här är jag nu igen och det är onsdag. Dagarna i skolan går ganska fort och imorgon är det helg eftersom att lärarna ska bort på freag nice hehe! Ikväll kommer Erik och eddi hit höhööh.. I helgen är det fagerö vilket ja ser framemot hihi, men nu ska ja städa upp i rummet så vi får höras!!
Vill bli frisk!! Vill använda mina nya springskor!!
 

måndag 24.9.2012

Hejsan då var det redan måndag och jag e uppe redan fast ja skulle kunna sova en halv timme ännu! pussade just av pasi som åker till jalasärvi i 3 dagar :(((( men nog ska ja väl klara mig :) igår for erik,hanna,eddi och pasi och åt till abc sen ut och runna kom hem typ halv 10 tiden ! i lördast var ja ut med samma gäng och körde då kom ja hem kanske 3-4 tiden hoho!! vaknade iaf 12 igåt vilket var konstigt!! idag är det skolan till 3 sedan hem nice vi höres!


Lördag 21.9.2012

hejhopp idag är det lördag en regnig sådan tyvärr! jag har hunnit vara och rida och sovit en stund chill! igår kväll var jag ut med erik,eddi,pasi och hanna en riktigt trevlig kväll! kom hem typ halv 1 och somnade genast :) ikväll ska pasi och jag på kalas till moster och sen ut med samma gäng som igår nicenice :) hoppas ni har en bra helg så hörs vi!


Läidon.

Åååååh varför måste man bo i världens tråkigaste stad haha?
Det händer ju absoolut ingenting här, det är lika bra att bara sitta hemma för ingen vill ju göra något kul ändå

Nåja tillbaks till verkligheten, skolan idag no shit! Måsssade egenom dagen, hater verkligen höst det är kallt....
Slutade vanlig tid, for hem och nu gör jag ingenting vilket jag antagligen blir tvungen att göra hela kvällen eftersom att alla andra inte gör något heller blööööö... Nu ska ja gå och skaffa mig ett liv!
en väldigt gammal bild av en glad ida.

tisdag 18.9.2012

Då var ännu en tisdag förbi och snart är vi på fredag! dagen gick ut på skola som var allmänt lätt idag även om vi var till 4 så gick allt ganska fort! efter skolan for jag och hanna till näsby och sen till internatet och koka mat hehe! kom hem lite före 6 och satte mig med matte boken uäsch har prov imorgon hoppas att jag klarar det! nu ska ja läsa lite mattr sen sova vi hörs puss!!


Måndag 17.9.2012

Så var det måndag igen , vilket betyder skola och ny vecka!
Vaknade upp med stegring, hoppade ändå i duschade tog en panadol och for till skolan nice..
Är lessen över att jag missade jompan när vi skulle vara i gymmet-.- Skolan knallade på som vanligt
och jag började känna mig bättre, två sista timmarna hade vi matte där vi repeterade inför provet på onsdag nicenice... Rökte med hanna och begav mig senare hem i regnet kiva! Nu ska ja knäppa på musik och städa mitt rum och sen plugga lite matte hoppas ja iaf! Vill supergärna ut och prova mina nya springskor men måste se om ja är frisk nog för det! Ha en bra dag tjao!
















 
 
 
 
 

söndag!

jaha då var det söndag igen och jag vaknar upp med stegring mysigt! igår for eddi,erik,jag,pasi och ida ut med mamis bil, vi var i näsby,kaskö,k-stad fär vi vR till något obebott sjukhus uäää, sen åt vi på jussin sen via abc och tbx till näsby! kom hem lite över 1 och somna genast! idag ska ja lämna in ett skolarbete och vila see ya!


pics!


Lördag 15.9.2012

Jahapp idag är det lördag och jag är helt slut, har nog inte haft så här ont i halsen på länge-.-
Skulle åka och rida idag kl 11 men hoppar över det så ja får vila lite!
Igår kom eddi, pasi och ida hit vi var på datorerna sen for vi ut med erik typ kl 11 körde till näsby, kaskö och k-stad , kom hem typ halv 3, och somnade direkt. Ikväll får vi se vad som händer beroende på hur ja mår!
men vi hörs!

Kissemisse

mys med Maowi!;D

He's everything i ever wanted and everything i need

YES! Äntligen fredag heheheh, skoldagen knallade på och vädret suger haha..
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer men nu just sitter ja och lyssnar på musik ur
mina "nya" högtalare har iaf inte använt dem så mycket, väntar även på mamma så att hon kan
ringa till söderman och se hur det går med moppen sen ska vi och köpa joggingskor till mej hehe :)
Hoppas ni alla har en super helg så hörs vi mer senare tjao!
hår!<3
sakna 9E </3
Sakna mökkitider!
sakna sommar!
Sakna 9 E lite till!
Sakna hejarklacktider
Sakna resor!
Sakna Ilmajoki!
Sakna hemmafest
Sakna Antonia!
Sakna sommar 2011!
Saknar mitt humör!

...and that's who i am



 
 


 


 


 


 


 


http://andthatswhoiam.tumblr.com/  här har ni sidan , ganska inspirerande!

Torsdag 13.9.2012

Jaha då var denna vecka snart över! Igår spenderade jag lite tid med Michaela som jag inte gjort på superlänge,lagg mest och pratade. Hämtade Hanna och Ida och sen for vi och handla chips och tittade en bra film. Kom hem kanske typ halv 9 och då kom Älskling hit så myste vi och tittade på Dallas och sen sova. Idag var det skolan som knallade på somvanligt . Vi fick sluta 13.50 så for till fammo och åt och kl 4 for jag till internatet. Ida jag och hanna bakade en supergod kaka som jag kan ladda upp bild av sen, de var med nutella glasyr hehhe, men blöö känner mig helt uppsvälld efter det så antar att ja åker ut och springer ikväll som ja inte gjort på en vecka hehe.. Måste dock vänta till lite över tills mami kommer hem! Imorgon är det fredag och ja ska inte göra någonting tror jag! Men vi hörs mera pöös!


 

Tisdag 11.9.2012

Hej hopp idag är det tisdag vilket betyder skola 07.30-16.00 jobbigt..
Är hemma nu och ha ätit nudlar och nuggets och sen glass mymmmms! Inväntar pasi och ska bara chilla hemma ikväll. Något som jag börjat fundera på är vad jag vill ha för bil hmmm..Måste jobba som ett tok nästa sommar så att ja kan spara pengar till min bil heheh, det ordnar väl sig! Nu ska ja lyssna på musik och vänta på pasi och sen vet jag ej men vi hörs och ha det bra!!

Love her like she's leaving

Då var denna helgen förbi och det är måndag igen, jisses vad allt går fort!
Kan berätta om dagarna lite så här kort iallafall
Fredag : Var i  skolan till 14.50, Hanna började också skolan i fredast så alla mina bekymmer är borta nu hihih!
For hem och sen ut på ärenden med mamis till Näsby. Kl 6 plockade Tore, ida och Hanna upp mig och pasi så for vi till Fagerö på Tex Mex Yummie! For efter det hem till mig och spelade yatzy och tittade tv, somnade redan rund 10 med Pasi och Sara vid mina sidor hihi!
Lördag: Väckning 09.00, åt frukost och gjorde mig klar för ridning. Halv 11 stod jag på Elins gård, red Riina, vilket var lika roligt som alltid. Kom hem tillbaka lite före 1, duschade chillade och väntade på ann som skulle göra håret för kvällen. Kom till Ida 7 och förfestade med alex, ida, dennis, hanna och Pasi. Gick iväg till bussen i regnet och sedan anlände vi till faggen lite över 9. Det var väldigt kallt där så runt 12-tiden skjussade Kenny hem oss till mig, chillade lite och sen sova.
Söndag: Vaknade, städade,åt, tittade film med hela gänget som hade lämnat här. Alla for hem runt halv 3 så då började jag på med mina 2 kapitels långa matteläxa nice! När ja var klar duschade vi och for efter det till Ksk och var med Eddi! Spelade kort och snooker och runt 9 for eddi. Somnade kanske 10 :)
Måndag: Alltså idag det då, började med att pasi och jag vaknade lite över 7, steg upp gjorde mig klar, plockade upp Eddi lite före 8.Kom till westergård och sminkade mig och åt, sen skolan 08.50. Efter skolan for ja till Internatet till Hanna och där flyttade vi hennes saker till ett nytt rum helt i onödan heheh, åt iallafall gröt också!
Nu är jag hemma och ska städa och plugga, sen när mamma e hemma hämtar vi min moped från Kaskö som ska till Söderman på Onsdag great! men vi hörs tjao! ;)
Bild från idas bloggen hehe :D

torsdag

då var ännu en skoldag förbi
och jag sitter nu just hos ida! ikväll har jag ingen aning om vad vi ska göra kanske ja åker till ksk å försöker få vespan fixad får se! men vi hörs!


onsdag

hej hopp var till vasa idag med skolan och lyssna på ngn som prata, for och färga och klippa håret till ann sen till ida och sen hem. ikväll har vi spelat yatzy och sen var ja ut och sprang och nu ska ja snart sova see yaaa!!


måndag 3.9

hej hopp då var helgen förbi igen! i fredast var jag med ida,hanna och pasi hos ida! vi spelade typ sen for pasi och jag och röka med eddi, dennis och alex. i lördast for jag och pasi till vasa hihi, vi shoppade och åt på amarillo och kom hem 6 typ. for senare till erkki och spela kort och åt gott med hanna, ida, erik och pasi! kom på att åka ut och köra så vi snurra runt mellan ksk och niesby till typ 1 då erik skjussade mig och pasi till mig! igår for jag och red kl 1, efter att ja hade ridit riina for ja med elin och res världens bästa kalex :) kom hem typ 4 åt och gjorde skolarbeten. på kvällen titta vi film hos erik och sen sov vi i ksk! idag har skolan gått snabbt men nu ska ja snart och köra åker bil med de gang!


onsdag 29.8

nu var det ett tag sen ja skrev igen men här är jag igen! dagarna rullar på som vanligt med skolan och inte så mycket annat! igår firade jag å pasi 1 år tsm så ja fick rosor hihi! på lördag ska vi till vasa och bara spendera tid tsm! nu ska ja chilla med ida och hanna tjaaao ! det här inlägget sku ju ha kommit upp i onsdast hehe

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_503e086ae087c3064a00005c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_503e086ae087c3064a00005c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_503e088e9606ee105c000058.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_503e088e9606ee105c000058.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_503e0891ddf2b33c8100006b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_503e0891ddf2b33c8100006b.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_503e08959606ee103e000054.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_503e08959606ee103e000054.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_503e0899e087c3064a00005f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_503e0899e087c3064a00005f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_5044b4319606ee29e600003b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_5044b43bddf2b35fd400012f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_5044b43fddf2b37ec800002a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_5044b4429606ee07d300015f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1949979/images/2012/pic_5044b4489606ee24c7000065.jpg" class="image">


Lördag 1.9.2012

Hej hopp idag är det lördag och jag är uppe med tuppen, kanske inte riktigt men nästan ;)
På schemat it står det Vasa med älskling hihihi! igår for jag till Ida efter skolan, gjorde inte så mkt,
hanna kom dit och sen pasi och till sist erkki, vi titta film och spela kort typ. Runt 8-9 tiden skulle jag och pasi bege oss hem men då träffa vi på alex,dennis och eddi så vi stodd och prata med dem en stund.
När vi kom hem tittade vi tom & jerry med sara och sen upp och sova! Nu ska ja dra ut på en lenkki som ja inte var på i går see ya!

RSS 2.0