Jobb dag 1/2 check!

hejhopp! idag har jag jobbat från 07.30-16.00! Dagen har gått otroligt snabbt faktiskt haha, första gången!
Det har regnat ganska rejält idag så chill att bara jobba när vädret suger! Ikväll ska ja KANSKE ut, om pasi har moppebilen färdig annars lämnar jag nog hemma , är inte så intresserad av att köra vespa i regnet hheheh..
Imorgon är det min sista jobbdag som jag har längtat , resten av sommarlovet ska ja bara ta det lugnt och sova haha.. Men vi hörs tjao!
ååh saknar mitt hår!

bad update!

uuups! har inte skrivit sedan i onsdags heheh! nu är det iaf söndag och jag har nyss vaknat! igår blev det att va på proflex från 12.00-17.30 :D kul var det iaf! sen for pasi och ja och gjorde tacos med ida i spetsen! på kvällen for vi till mökki och drack gott, spelade kort, bada bastu :) idag ska ja hem och städa nice ! imorgon väntar nästsista jobb dagen wehoooo!!!


jobbaaa

hej hopp klockan är halv 3 och ja jobbar till halv 4 nicenice! efter det eller typ halv 5 ska ja och rida med elin! ikväll åker jag väl antagligen ut or something! hörs!!!


god natt!

jahapp då var ennu än dag förbi och ja ska börja sova! idag for ja till ksk kanske 6-tiden, där fann jag ida, alex, eddi, pasi, joona och kappe! for till gästhamnen dit även dennis kom! ca halv 9 begav jag mig till eepee och handlade! ha en bra natt och morgondag mina vänner! efter jobbet väntar ridning ;)


Tisdag 24.7

Tjao, vaknade och var helt slut drog iväg till jobbet fanns inte mkt att göra och min hals tar kål på mig
så ja for hem. Nu har ja tittat en film som heter Lol som jag verkligen tycker att ni ska se den var super!
Nu ska ja vila en stund och sen gå ut och måla för mamis skull men vi hörs!

gonatt alla fina

hejsan dagen har gått ut på att ligga och dega i sängen och sova ibland! ca halv6 kom pasi älskling med ben & jerrys åt mej hihi älskade pojke <3 sen ikväll har vi myst och tittat på 90210 chill! nu senare har vi duschat och gjort oss klar för att ladda upp nya batteri tills en ny jobbdag! vi hörs imorgon kram:)


skit!

ska aldrig skaffa en bil med AC , är helt förkyld nu när jag vaknade och huvudet bara snurrar... ska iaf försöka sova nu och vila upp mig så får vi hoppas att jag mår bättre imr!


lördag i bilder

hejsan gårdagen har awesome! färden till särkänniemi började kl.8 och i bilen satt vi och spelade med varandra på iphone hehe, sen så hade vi typ en tävling där man skulle säga bilmärket på bilen som kom emot! när vi kom till särkänniemi körde vi i en massa roligt , dt regnade också men det tog vi inte aå hårt, åt pizza, for på delfinshow och sen köra till typ lite över 6 :) hemvägen började förfest och färden var helt nice hade allsång och en massa pauser ! på kvällen for jag, eddi, ida , pasi och erik ut och chilla i båt och kom hem typ halv 2 tack för en superdag alla!! :))) idag har vi inte gjort mkt ja har bara städat lite och ikväll ska vi väl ut men vi börs här kommer bilder, har tyvärr inga bilder från kvällen eftersom att batteriet tog slut...


goodmorning

hejhopp idag blev det tidig väckning! nu just sitter ja i bilen påväg till särkänniemi med ida,pasi, eddi, erik, mamm och sara nice roadtrip men vi hörs senare baaaaj:)


freeedag!

hejhopp äntligen är fredagen här! jobbet gick ganska fort och mamm hämtade mig! for och handlade inför helgen! imorgon blir det tidig väckning så beger vi oss till särkenniemi, på kvällen blir det säkert faggen :) nu just ligger ja ute i soen men blir säkert tvungen att gå in och göra mig klar för alla är streessad hehhe! men vi höres tjaao! angående skorna så kan ja nog ta kort av dem :)


snart helg!

sitter i ksk och chillar med alex och ida och nu kommer eddi&pasi ja det är väl det enda dagen har gått ut på;)


torsdag 09.46

hejhopp här sitter ja igen och dricker battery mums! idag är det soligt och själv står man inne i en hall där det är 15 grader wehoo! imorgon är det fredag shöööönt!


natten!

jahapp då var ännu en dag förbi! ikväll har vi varit med eddi & ida i näsby till typ 10, när vi kom hem beställde vi en massa saker till min moppe:) imorgon e det jobb sen chilla natiii! svar på komentar; vilka menade du? från vilket inlägg :)


onsdag och solen lyser

japp så är det solen lyser och min kropp börjar bli utarbetad för tillfället... jobbet gick annars fort idag men mina fötter lider av kramp or something så ja hoppade över ridningen. nu har jag just ätit och ska kasta mig i sängen en stund :) men vi hörs !


jobbajobba

hej hopp sitter och har paus nu just helt nice! jobbar till typ 16.00 idag sen hem och byta om snabbt så blir det ridning med elin!:) veckan går fort det är tydligen redan onsdag hehe! kvällen överlag är oplanerad har egentligen lust att bara vara hemma och knäppa på en film men vet det är länge till kväll ännu! men nu ska jag vila lite till och sen jobba 2 h och så hem på mat :) vi hörs! ni får gärna ställa mera frågor på blogresponse titta neråt i bloggen så hittar ni dit och kom ihåg att ja även finns på instagram där heter jag ingstromebest


tisdag

hejhopp kunde inte blogga på pausen hade så lite batteri! arbetade iaf 07.00-15.30! efter jobbet for jag och åt med erik & ida chill! sedan hem och leta efter nya kåpor till my moup! sen for jag och pasi till ksk där vi var med föölk! eddi,pAsi,jag och ida for och spela lite volleyball dit kom också kimki. nue ja påväg hem och imorgon väntar jobb och ridning :) höres! här kommer bilder från igår+ kvällens outfit


cause im leaving on monday morning

hej hopp slutade jobbet idag 16.00 villet var underbart! for hem och studsade med sara och sen städade ja, ida kom över och ja gjorde mig köar och sen for vi till ksk! nu sitter vi hos pasi och är hundvakter :) jobb imorgon samma tid men vi hörs på pausen!


måndag

hejhopp har paus nu just så sitter och dricker en redbull! dagen börjde nog me jobb 07.30 var så himla trött haha.. kvällen är oplanerad men tror att ja e hemma :) men nu ska ja jobba tjooo


söndag 22.02

hej hopp, söndagen börjar närma sig sitt slut och jag ska snart ta natt som jag har försökt göra i en timme nu haha.. väckaren ringer iaf 06.00! nåja kan nu på samma gång berätta om denna dag! vi alltså jag,pasi, nåna och ida for på pizza typ 2 och sen hem och hoppa studsmatta och chilla! antonia for och äta senare me mandis och sen kom hon tillbaka för att säga hejdå... kommer verkligen att sakna min soulmate, kan ju alltid hoppas att ålandsresan blir av för mig och pasi inom 2 veckor, annars vet ja inte hur länge det blir till nästa gång... nåja det ordnar sig :) nu ska läsa bloggar och sen sova , hörs imorgon :)


fagerö

jeu nu har jag vaknat efter en okej kväll, orkar inte skriva nå mera men är e någon bild :)


kvällens!


godmorgon!

goodmorning! klockan är 10.09 och jag vaknade precis just! igår var en shön kväll först var vi hos pasi dit kom även kenny, burre, erica och erik. for till fotbollsplan kanske 10-tiden , spelade en stund och for hem 12-tiden. nu ska ja ut på en morgonpromenad see ya btw så har även jag instagram namnet är ingstromebest


fredag <3

hejj hopp idag är det fredag och det är chill! dagen började med jobb 07.30-15.00 , mamma hämtade mig från jobbet! for till ksk med nåna & ida och nu är vi hos pasi och är hundvakt eddi är också här ! tittar sac och senare ska vi ut men baj nuu


Torsdag 12.7

Hejhopp idag är de torsdag och jag har jobbat 07.30-15.00! Ida & Antonia fixade super god lunch åt mig hehe :) när ja kom hem tittade ja tv en stund sen for mamma och jag till expert och nu är jag en iPhone rikare!!! :-DD efter det for vi till nygårds ett varv och handla upp mina presentkort . Nu e ja hemma och här är även eddi,pasi,Ida å nåna men nu ska vi se på film och chilla! Imorgon är det fredag shöne!!!! Men vi höres


Onsdag kväll!

Tjolahej, klockan är redan 21.57 och jag blir snart tvungen att sova blöö.
trevligt att ni tittar in iallafall har ju saknat er haha!
Ikväll kom först Eddi & Pasi hit snabbt sen for de upp till Näsby,
jag och antonia for även iväg också. Träffade på Ida,Dennis & Alex, chillade bara där.
Antonia och jag for väl hem runt 9-tiden, och när vi kom hem hade mamma gjort paj!
Nu har ja suttit och tittat på olika resor eftersom att jag är sugen på att resa!
Vem vet det kanske blir av ;) Men nu ska ja sova ha det nice!!
hehe, bild från faggen förra gången eller jaföre fagger hos Ida!

Onsdag 11.7

hejhupp, har inte skrivit på ett tag eftersom att blogg.se har typ haft något fel för mej böhö..
Men här e jag och det är onsdag idag shöne! har jobbar måndag,tisdag,onsdag somvanligt 
och idag har jag även varit på ridning, riktigt roligt faktiskt! NU ska ja väl snart upp till näsby ett varv i think!
Imorgon är det jobb igen och sedan efter det så har jag ingen aning alls!
Snart är det helg och på lördag är det Fagerö får bara hoppas att vädret reder upp sig!
Men vi hörs hörni ha det bra!
Regäääättätäää

roadtrip

Hej hopp helgen har varit bra steg upp 05.45 på lördag med 1.5 h sömn i bagaget för attvi jobbade fredAgen. Drog iväg till hangö och där hade vi kul hehe.. Idag tog vi bussen från ekenäs työ 15.25 satt i åbo en stund kom fram till att vi sku ta buss ti pori och sen bli upphämtad a v pasis bror, tur var nu det annors skulle vi vara tvugna att vänta i åbo till 20.30! Imorgon blir det jobb men nu ska ja chilla tjaooooo

Tisdag 4.7

Tjolahooppp då var denna tisdag över och härlig har den varit!
Började med jobb 07.30-16.00 vilket var jobbigt, fick ju även lönen och den var super!
Efter jobbet for ja hem, sen upp på pizza, satt vid casa med ida,nåna och erik.
Hem igen, titta på Greys och sen vidare till ksk lite över 7 typ.
Spelade fotboll hela kvällen och fick mkt motion och det var kul!
Nu e vi hemma alltså jag,ida och nåna!
Ledig dag imorgon och vi ska till Vasa nice!
Men nu ska ja snart soooova puss!
 

Måndag 2.7.2012

Hejhopp, ännu en arbetsdag förbi, denna dagen gick det faktiskt fort!
har packat körsbärstomater och lyssnat på x3m på samma gång det är chill!
Slutade iallafall 4, for och se om ja hade fått min lön men det hade jag ej!
Ikväll ska ja på zumba till parken med Antonia och mamma nice! ;)
Imorgon blir det jobb igen och på onsdag jobbar ja halva dagen sen ska ja bort
ha en bra dag!
 

Söndag 1a Juli

Jahapp, då var ännu en helg över eller nästan iallafall!
Igår for vi till krosin och simmade, helt skönt nog.
När vi kom hem hade mamma gjort en massa god mat åt oss hihi!
Visste inte om vi skulle åka ut eller inte eftersom att vädret sööög!
men runt 9-tiden kom vi fram till att vi skulle ut så vi begav oss till ksk.
Var med Erik,eddi,miska,essi,burre och joona en stund iallafall.
Sen for jag,ida,antonia,pasi och eddi till Pasi och spelade kort och busade med hans hundvalp mihi!
For från ksk typ 12, körde några varv i niesby sen hem!
Ca halv 2 så komvi på att vi var hungriga så vi klädde på oss igen och for till citygrillen mums!
Somnade kanske 3-tiden och jag vaknade idag 11 och gick ut och läsa.
Nu är alla vakna och idag ska vi väl simma men vi hörs!
Bild från igår när antonia och ida körde vespa i regnet haha 

RSS 2.0