NIER WESTERGARDN ME MINA SMÅ BÄVRAR!


RICKY WAS A YOUNG BOY HE HAD A HEART OF STONE

Längesen sist nu igen! Igår spenderade jag dagen först med hanna och mimmi, mimmi for sen där runt 2 kanske. Ida kom hit senare och då satt vi alla 3 såm nå datanördar somvanligt. 7 tiden kom idas pappa efter oss så for vi till norrnäs. vi tog fyr hjularen och åkte och grilla, supermysigt men vi lyckas ju alltid med nåt haha. Sen skulle vi köra lite fyrhjulare så fastnade och alla blev helt fitti,men sen kom idas pappa och en gubbe och hjälpte oss. Körde lite till och sen till mig. Ida for hem och hanna och jag somnade kanske där runt 2. Vaknade där runt 10 tittade halva av the last song och nu ska vi snart äta! Ikväll får vi se då hur det blir! Imorgon åker jag först till åbo med mamma, ida, hanna och peggy sen hoppas hanna av och vi fortsätter över till sweden! ;) Puss

HEJHOPPGUMMISNOPP

Spenderade gårdagen med Mimmi,Hanna & Ida. Vi hade allmänt läidon här och sen så övertalade jag idas mamma att skjussa oss till tb, så det gjorde hon. Sen hämtade kimki och mimmis pappa oss till tb så for vi till ärrin för att hanna skulle ha chokla haha? Sen tbx hit och då gick ida och mimmi och sov försökte iaf! Själv somnade jag väl där runt 12 , men det tog en stund heh.^^ Vaknade av att ida skulle till prao där runt 8 och nu e vi alla vakna. Åker inte och kör nå slalom idag för det är så måssigt.. Men vi hörs för nu ska jag snart går ner och äta! Ikväll åker jag till mimmi me flickorna och tåny såklart! Puss

Gammalbild

BROKEN

dag 21. ett annat ögonblick

Jaadu, den dagen när jag fick se min bror jimmy och min farmor och farfar, men det är nog några år sen vilket är väldigt sorligt.. :( Men ja hoppas jag ser det igen!

Mimmi, hanna & ida sover här inatt mina gulle grisar! (;

FIRE BURNINGÄr med Hanna nu just och det enda vi har gjord idag är att sitta framför dehär maskinerna hehe. Nåja ska väl ja ja vet inte fortsätta att sitta/ligga här! Vi hörs!


WORTH DYING FOR

Dag 20. Den här månaden
Ja, den har väl varit bra tycker jag , bortsett från alla prov då som i skolan. Hoppas den blir bra ända till slut men det tror jag nog, vi får ju snart sportlov och det ska bli så super skönt tycker jaag! (:

Stannade hemma idag eftersom att jag inte kunde hitta min religionsbok igår och den är säkert i skolan, vi har ju prov idag och jag tänker verkligen inte åka dit och skriva en 4 såå..! Hanna är här just nu och vi sitter och e lite datornörd. Ganska mysigt tkr jag! (;

EXCUSE MOA

Dag 18. Min favoritfödelsedag
Jag har inte direkt någon favoritfödelsedag, eller inte någon speciell.Men kanske den gången när jag fick min studsmatta, haha,för då var jag nog överlycklig måste jag säga!
Dag 19. Något jag ångrar
jag vet inte om det finns något speciellt som jag ångrar, jo alla personer som jag sårat och varit dumma med. Jag har jävligt svårt för att inte säga saker som jag tänker högt, de flyger liksom bara ur mig och det är superdumt det vet jag.. Men jag tänker alltid högt och sen så är jag lite eftersmart tror jag faktist men ta det inte hårt det är bara min munn som är en bitch!

Sorry för dålig uppdatering, men igår var jag med Hanna & Ida till Idas pappa där vi körde med pulkorna efter fyrhjularn, haha det var faktist superkul men kallt! Sen skulle vi köra åkerbil men jag lyckas ju förstås med allt så..
Idag har for jag med Ida, mimmi & Tåny till eskö, där vi körde skoter till långgrund men sen gick gasvajjarn sönder så då fixa tåny det sen vidare till långgrund och elda och värma oss och äta. Körde lite sen men efter det for vi hem. Men då ville mimmi köra mera så ida och ja satte ås i pulkan och mimmi körde men när vi skulle tillbaka hem så flög mimmi av skotern som for vidare med ida och mej i pulkan, så vi hoppa ur så for den upp till mimmis pappas gård och körde fast Hahahahhaha.. Kom hem för en stund sen och nu ska jag se film puss! (;

LIST-SAK

dag 17. Mitt favorit minne
Jaa, kan det vara när Antonia fyllde år. Mamma, jag, kim, minges och amanda tog båten över till åland eller jag vet inte om minges och amanda var med men endå. Antonia visste inte om något hon blev helt överraskad, haha! Jag har gjort det två gånger men den andra gången så fyllde hon inte, haha det är så kul! :)

I WAS WRONG FROM THE START


You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Itt jee lätt tå e je svoårt.

ALL GOOD THINGS COME TO AN END

Är ganska super trött idag.. Somnade väl där runt halv 4 igår och vaknade typ 10-.-! Det blev ingen ridning när det var så kallt,så jag har nu sett på 2 filmer haha bra liv.. Ikväll kommer väl ida hit tror jag, vi ska väl ha lan haha..! Men vi hörs!puss

Olen väsynyt..

LIST-SAK

Dag 16. Min första kyss
Jaa, kan med en pojke så kanske det var i förskolan, när alla flickor var kära i samma pojke och sprang runt och pussa honom, haha stackarN!

YOU'RE GONNA GO FAR KID

Ja, skolan var väl nog helt ok. Hade 3 håltimmar och finskaprovet, vilket gick ganska bra! Eller det vet jag ju inte ännu förstås.. Har tittat 2 filmer ikväll, shönt me fredagsmys ensam faktist! Imorgon blir det ridning om det inte är för kallt! Det är ju solf imorgon, men tror nog inte att jag åker, det är så kallt.. Hanna kmr upp på sönda/måndag tror jag , woow! :) Men nu ska jag snart soova, trööött heest.

LIST-SAK

dag 15. Mina drömmar
Jaa, itt vet jag nu riktigt om jag har någå drömmer. Att växa upp, få resa mycket och ett bra jobb med bra lön! Enda jag önskar är att jag får ett bra liv , och att mina medmänniskor också får det! :)

LIST-SAK

Dag 14. Vad jag hade på mig ida
Jag hade på mig jeans, svart top och en ralph lauren huppari och strumpor och underkläder förstås!

Nu just är Ida här! Alex har också varit här men hon for där runt 8. Har bara varit datanörd ikväll, vilket kanske inte är så bra när jag har prov imorgon, men ja har nu knappt läst något men det är nu finska och det kan jag nog! Skolan var måssig somvanligt, hade ju 4 timmar jomppa idag men det gick noog braae.! Men nu ska ida och jag fortsätta att måssa!

Sliiiten Ingström..

TYSKA

Sitter i datasalen nu och har tyska.. Ganska måssiigt somvanligt! Var super trött imorse tänkte ta lite ledigt från tyska haha, men jag steg nog upp iaf.! Ikväll kommer ida och alex till mig men jag ska också läsa på finska hah,


LIST-SAK

Dag 13.  Den här veckan
Jaa, det är ju bara onsdag ennu men vetja veckan har varit bra, bara lite jobbigt med skolan men.. Hoppas att den fortsätter bra iaf, hihi!

ELEVHANDLEDNING

Kemi provet gick ganska bra faktist men bättre skulle det kunna gå! Har nu elevhandledning och det är ganska måssigt tycker jag. När jag kmr hem skall jag läsa på finska provet som inte alls lockar men jag är tvungen! Men nu ska jag fortsätta att måssa somvanligt hejpuss!


KEMIPROV

Läste på kemiprov i ca 1½ timme när jag kom hem. Ida kom hit där runt halv 7 och vi har no bara sutti vi datorerna eftersom att hon hade med sin också. Har läst lite medan hon var här men det gick ju som det gick.! Ska iaf läsa någon timme nu så att jag kan det för att jag är piggare när jag e upp längre.. Får hoppas att det går bra, men jag kan nu iaf någonting! Imorgon får jag börja att läsa på finska provet.. Usch vad jag inte tkr om prov..
Puss

LIST-SAK

Dag 12. I min handväska
Brukar sällan ha handväska men jag kan ju skriva iaf. När jag är i skolan så har jag ju såklart skolböcker,pennskrine,tuggummi,nycklar, parfym, läppomada ja typ det! Sen i min handväska  som jag har såå ofta så har jag typ.. Plånbok, Smink, vantar, mössa, parfym, deodorant, nycklar, telefon, tuggummi, handkräm, hårspray! super intressant jag vet!..
Nu just håller jag på och läser på kemi provet, men ja måste ha lite paus för det är så jobbigt haha..-.- Men jag tror nog att ja kmr att klara det, eller jag hoppas iaf det. Ida kmr hit där runt 7 , men ja ska nog läsa egenom det en gång till och sen kompendiet och häftet! men vi hörs puss

LIST-SAK

Dag 10. Detta hade jag på mig idag (igår)
hmm, igår hade jag på mig leggings,linne, huppar, utebyxor jacka mössa, vantar! Ja för vi var ti kaskö och det var superkallt usch.. :)
Dag 11. Mina syskon
Ja då börjar vi med syskonen från mammas sida. Jag har en bror som heter Kim och han fyller väl typ 20 i november, han har nyss kommit ur militären och arbetar nu med nå bygg! Han är utbildat byggmästare. Han spelade förut hockey och var bland det bästa backarna i hans ålder i hela finland, men ja intresset försvann väl eller han orkade inte.  Jag har en lillasyster som fyller 4 i oktober och hon heter Sara, hon är väldigt duktig hon kan tex vissa bokstäver och kan läsa lite, hon tkr om att sjunga och leka och springa haha :) Sen från pappas sida så har jag en bror som heter Dominic och han är också 20 eller fyller i maj, han är nu just inne i militären. Han tkr och om hockey som min bror de spelade tsm förr och for på läger och distriksläger, han är väldigt duktig och spelar nu i krafts första lag! Sen har jag en syster till som heter Amanda och hon fyller 18 i maj! Hon utbildar sig till närvådare nu just. Hon är mest på Åland eftersom att hon har sin pojkväl där. Hon är superduktig på fotboll och hockey, hon spelar väl nog båda ännu! Hennes intressen är väl no fotboll, hockey, vänner och pojkvän då! Hon är super snäll! :) Sen har jag 3 syskon till men dem vill jag inte berätta om.. Men jag älskar mina syskon över allt annat! puss

FRUSNA JÄVLAR!

Ida och jag har varit i kaskö, och vi kom fram till att man inte ska köra vespa när det e -25 ute!

FRUSNA JÄVLAR!

Ida och jag har varit i kaskö, och vi kom fram till att man inte ska köra vespa när det e -25 ute!

AT JENNYS PLACE

For och åt pizza igår med Rebecca, Jenny, Miranda & Karolina! Var super roligt haha! :) Sen efter det for jag till Jenny och vi pratade och sen tittade vi filmen Knight & Day som var lite konstig.. Mamma hämtar mig snart, eftersom att jenny ska på idol konsert till J. Stad! Trodde ju att ja hade konfirmartionslektioner idag men så var det nog inte, tänk om jag hade åkt diit ensam haha.. Ska iaf vara me ida och läsa på kemi provet!
puss


LIST-SAK

Dag 9. Min tro
Jag är nog med i santa maria kyrka och ska bli konfirmerad iår. Men jag vet inte riktigt vad jag tror , tror inte riktigt på jesus eller ja. Jag är nu iaf inte sådär djupreligiös så att ja typ går till kyrka och håller på sådär. Men vi firar ju nog jul och andra sånadär kristna högtider, men skulle nu inte säga att vi som ja pratar om jesus eller hu jag ska säga..!


CAUSE I CAN'T MAKE YOU LOVE ME

Somnade kanske där runt halv 3 tiden igår, hade en superkväll med Ida & Alex haha.. :) Mycket skratt! Vaknade 10 steg upp åt och for till hästarna! Vi red barbacka, det gick nog bra bara att kalex hade mycket energi haha.. :) Sen hämta mamma mej så for vi typ till agrimarket å ja ska kanske få jalas skoor wihoo!! Nåja, ikväll eller där runt 5 åker jag med jenny, becca, mirre & Karolina till casa supermysigt, längesen jag ha varit med det. Åker till Jenny och sover där, saknar den flickan! Imorgon har ja konfirmations lektioner och sen ska jag va med ida! vi hörs puss! (:


Ska duscha nuu!


LIST-SAK

8. ett ögonblick
Har många flera bra ögonblick så ja orkar inte berätta men alla är nog super speciella! :)


Hellooo father fuckerDom här bävrarna är hos mig nuee
Skolan var iaf super tråkig somvanligt, for hem med bussen, hämtade alex och Ida och sen hem. Har ätit hemgjord pizza och ska väl titta någon film ikväll eller vad vi nu hittar på! Puss


SOMMARNATT

Har bara suttit hemma idag, tittat eva & adam o. the last song haha. Fredag imorgon,ska bli skönt.! Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, vilket jag inte kommer att jag göra endå men.. Min blogg suger nu just men ska nog ändra på den bara jag orkar haha. Men gonatt så hörs vi imoron !puss

LIST-SAK

7. Min bästa vän
Har supermånga bästa kompisar, och ni vet absolut vem ni är och jag älskar er superduper mycket!
Men en vän som absolut är som en syster till mig, eller vi är ju typ det för vi har ju samma storasyster så är Antonia Liljefors. Har känt henne enda sedan hon föddes i oktober 1996, hon har bott hos mig och jag har bott hos henne! Min mamma är gudmor till henne och hennes mamma är gudmor till mig. För ca ja flera år sen flyttade hon tyvärr till Åland, vilket kanske var ganska bra eftersom vi annårs skulle ha tagit livet av varandra haha.. När vi bråkar så är det riktiga syskonbråk, men vi har no börjat lugna ner oss lite nu! Träffar henne ganska sällan, men när jag träffar henne så hittar vi ALLTID på något superkul! Hon är nog det bästa jag vet, kan prata om exakt vad som helst med henne och hon kan prata med mig, utan att det går vidare till någon! Älskar dig antonia puss!

Puss på alla mina vänner, har inte kort på alla men ni vet att jag älskar er!

LIST-SAK

6. Min dag
Började med att jag steg upp typ kvart över 8,klädde på mig!Mommo hämtade mig tjugo före 9. Hade först matteprov i två timmar, bige, finska,engelska, elevhandledning,religion.. Tog bussen hem, åt och satte mig här. Har hunnit läsa lite på kemi som vi har nästa vecka, men jag suger på det såå.. Ja det var väl det dåå..!

Bild från idag som Miranda tog hihi!

Random pic från våran vasa trip haha.. :D

TAKE ANOTHER LOOK AT YOUR HEART

Skolan var ganska måssig, vi hade ju matte prov 2 första timmarna, gick vän nog helt bra, förutom de sista uppgifterna.. Tog nu bussen hem och nu ska ja läsa på kemi lite som vi har i nästa vecka , men ja kan inget och känner mej själv och vet att jag inte kmr att läsa någå över helgen.. Ikväll kanske jag åker till Ida, men vi får se bara hon hör av sig!
Puss

GOODBYE MY LOVER

i'm a dreamer and when i wake
you can't breake my spirit, it's my dream you take
And as you move on, remember me
Remember us and all we used to be
Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me
puss

SNICKERBOA HOPPFALLERA OCH SNICKERBOA HOPPAFALLEREJ

Min skoldag började med att jag försov mig och vaknade kvart före 9 av att mommo ringde.. Kom nu inte så mycket försent och vi hande ändå bara textil! Annars måssa dagen bara på somvanligt! När jag kom hem tittade jag på sex and the city och åt och nu tittar jag fortfarande på det hehe. Matte prov imorgon vilket betyder att jag bara ska vara hemma och vara duktig! Men vi hörs pööss!

LIST-SAK

Jag skrev ju inte dendär list saken igår så jag gör det nu!
4. Det här åt jag idag (igår blir det ju)
Nån köttfärssoppa hos ida ahha :D

5. Vad är kärlek?
hmm, har aldrig egentligen förstått mig på det, vet inte om jag tror på det riktigt heller. Något jag tycker väldigt mkt om är ungdomskärlek, jag tycker det är så himla kul att se ungdomar som är kära! Men ja kan väl samman fatta det kort att för mig är kärlek när två personer tycker om varandra väldigt mycket och är tillsammans , men inte för ofta utan har egna liv fortfarande! Kärlek är inte när en person äger den andra och han eller hon får inte bestämma över sitt liv eller vara ensam någongång..

YOU'LL BE MY ONLY

Längesen jag berättade om min dag tkr ja! Nåja , det började med att jag vaknade typ 11, tittade några x antal sex and the city avsnitt. 2 tiden hämtade Ida och hennes pappa mig så for vi till snorrnäs hah. Körde åkerbil en stund men det slutade med att vi fastnade så vi gav upp. Sen tog vi vespan upp till näsby och for till tb och åt. Tåny & mimmi kom och joinade oss för ca 20 min eller något. Ida skjussade hem mig och nu tittar jag sex and the city, bra liv jag har haha..
puss


trött ida..

LIST-SAK

3.Mina föräldrar
Min mamma heter Lena Eklund och arbetar på ntm i köket,förut arbetade hon som servitris på birka paradise men tyckte det var för långt bort, vilket jag tyckte var ganska synd. Mamma är 40 år och fyllde kanske typ förra helgen. På fritiden zumbar,spinnar och ja städar hon haha.
Min pappa heter Kaj och han bor i Vasa, han 42 typ. Hans intressen är hockey, lära ut hockey, facebook (HAHA). Träffar honom inte så ofta men skulle nog säga att jag har mera kontakt med han än med min mamma!
puss

LIST-SAK

1. presentera dig själv

okej, jag heter Ida Ingström bor nu just i kalax i ett hus som vi byggde och flyttade in i i januari 2010 typ. Jag är fjorton år gammal men fyller 15 i maj. Jag går i klass 8e i närpeshögstadie. Jag har 7 halvsyskon, var av 2 jag aldrig träffat och en jag träffar mycket sällan. Jag bor med min mamma,hennes man, min bror Kim och min lillasyster Sara. Min pappa bor i Vasa dit brukar ja vara över helgerna. Min syster Amanda bor i kaskö men är ofta på Åland. Min bror Dominic bor med sin flickvän i Kaskö! På fritiden tycker jag om att vara med mina bästaste vänner , skrinna och hästar hör till min vardag. Jag är grymt envis och tycker inte om falska personer eller personer som gör sig till. Jag tycker om att hjälpa till och gör alltid mitt yttersta i alla situationer. Jag hatar att sitta hemma och inte göra någonting, utan jag vill ut och hitta på roliga saker! Ja, där hade ni kort om mig då! :)
2. Min första kärlek
Ska inte säga riktigt att jag har varit kär i någon egentligen, visst har jag tyckt om någon men inte kär. Ja vet inte riktigt vad kärlek betyder ännu men jag har iaf inte upplevt det ännu, men det kommer väl! :)

8)

tydligen inne me sånahär listor nu så jag måste ju va en i mängden.. Men börjar inte före imoron.
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

CAUSE YOU MAKE ME FEEL LIKE I'M THE ONLY GIRL IN THE WORLDWEHEARTIT

GULLE DÅ!

Längesen igen ja vet , måste börja skärpa mej hihi. Är hemma idag igen eftersom att jag fick feber.. Suck! Modde provet igår gick åt helvite kan ja ju säga.. Men ja endå! Min lappis ha gett upp hoppet igen  så nu måsta ja vara på den här stora saken.. Hoppas jag blir frisk till helgen iaf hihi! (:  Men nu ska jag duscha!
ANTONIA LILJEFORS JAG SAKNAR DIG!

SJUK DAG2

stannade hemma idag också... Ligger och tittar på sex and the city filmerna för andra gången på 2 dagar, bra liva man har haha.. ska väl snart gå ner och äta nåt för jag håller på att svälta hihi. men vi hörs pööss

RSS 2.0